ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Ακτίνα φωτός» για τους 13.000 εργαζόμενους της «Μαρινόπουλος» - Επανέρχεται ο Σκλαβενίτης με νέα πρόταση

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
«Ακτίνα φωτός» για τους 13.000 εργαζόμενους της «Μαρινόπουλος» από την επαναφορά της «Σκλαβενίτης» με νέα πρόταση για την εξαγορά της και θα παρουσιαστεί αύριο στο δικαστήριο.


Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να υπάρχουν τα σημεία πώλησης- supermarket της «Μαρινόπουλος» τα οποία αποτελούν και το κύριο αντικείμενο ενδιαφέροντος και τα οποία «παρά την δικαστική προστασία που ζητάει η «Μαρινόπουλος» δεν μπορούν να μείνουν εκτός πράξεις εκτέλεσης από τους μισθωτές των καταστημάτων» όπως αναφέρει η δικηγορική εταιρεία Ν.Αγαπηνός.
Η δικηγορική εταιρία Ν.Αγαπηνός ζητάει την παρέμβαση του Προισταμένου του Πρωτοδικείου Αθηνών για την επίσπευση της εκδίκασης της αίτησης.Το ενδιαφέρον της δικηγορικής εταιρίας Ν. Αγαπηνός στρέφεται προς τους εκμισθωτές των ακινήτων της Μαρινόπουλος. 
Πάντως η ίδια αποκαλύπτει ότι αύριο ο «Σκλαβενίτης» θα παρουσιάσει νέα πρόταση, μένει να ιδωθεί κατά πόσο θα ικανοποιήσει όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου της δικηγορικής εταιρείας Ν.Αγαπηνός
«Σύμφωνα με πληροφορίες της δικηγορικής μας εταιρίας, εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον της Σκλαβενίτης για την εξαγορά της Μαρινόπουλος μέσω επιστολής που θα προσκομιστεί αύριο στο Δικαστήριο.
 Για να έχει όμως αντικείμενο αυτό το ενδιαφέρον της Σκλαβενίτης θα πρέπει να υπάρχουν τα σημεία πώλησης- supermarket της Μαρινόπουλος τα οποία αποτελούν και το κύριο αντικείμενο ενδιαφέροντος. Εδώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι η εφαρμογή των διατάξεων περί αναστολής καταδιωκτικών μέτρων και διαδικασίας εκτελέσεως στα πλαίσια του άρθρου 99 του Νόμου 3588/07 εξαιρεί ρητώς τις μισθώσεις.
Επισημαίνουμε ότι με δεδομένο ότι η Μαρινόπουλος ΑΕ οφείλει μισθώματα πολλών μηνών μπορεί να συνεχιστείη διαδικασία εκτελέσεως ΠΑΡΑ ΤΗ ΛΗΨΗ των μέτρων!
Επιπροσθέτως, επιμένουμε ότι για την προστασία των πιστωτών δεν πρέπει να αρθούν οι κατασχέσεις των λογαριασμών μέχρι τη συζήτηση της αιτήσεως εξυγίανσης.
Τέλος, η συζήτηση της αιτήσεως είναι αδιανόητο να λάβει χώρα σε τόσο μακρινή δικάσιμο. 
Απαιτείται και επιβάλλεται η παρέμβαση του Προϊσταμένου του Πρωτοδικείου Αθηνών προκειμένου η δικάσιμος να ορισθεί το αργότερο στις αρχές του Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.
Ν.Αγαπηνός Δικηγορική Εταιρία»

πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.