Οι Αμερικανοί πιέζουν εκ νέου για τις βιομετρικές ταυτότητες του «Θηρίου» - Tι λέει σχετικά το βιβλίο «Μεγάλες προφητείες» (βίντεο)

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝτου Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Για άλλη μια φορά οι Αμερικανοί και τα νεοταξικά κέντρα εξουσίας που εδράζουν στις ΗΠΑ αλλά και στην ΕΕ πιέζουν για την άμεση δημιουργια της νέας ταυτότητας-φυλακή με τα βιομετρικά χαρακτηριστικά σε πρώτη φάση και με το ιατρικό ιστορικό την ασφάλιση του κατόχου και το ΑΦΜ σε δεύτερη φάση.Πρόκειται για την πλήρη αριθμοποίηση του ανθρώπου και την επιβολή παραολούθησής του σε κάθε πτυχή της ιδιωτικής και προσωπικής του ζωή με τα εγχώρια ΜΜΕ να τηρούν σιγή ιχθύος στην καλύτερη περίπτωση ή να διαφημίζουν και να προωθούν τις «νέες εποχές» που έρχονται επιβεβαιώνοντας έτσι τους Άγιους της Ορθοδοξίας και την Θεόπνευση Αποκάλυψη του Ιωάννη που χιλιάδες χρόνια πριν αναφέρουν την «χάραξη» όλων των ανθρώπων με έναν συγκεκριμένο αριθμό προς διευκόλυνση και απόλυτη επικράτηση ενός Παγκόσμιου Ηγεμόνα σε ένα ολοένα και πιο ορατό στο άμεσο μέλλον Παγκόσμιου Κράτους.
Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι θα επιχειρηθεί να εμφανιστεί η περιβόητη νέα ταυτότητα ως «citizen friendly» και θα επικαλεσθούν τις «ευκολίες» με βάση τις οποίες θα διάγουν τον βίο τους οι Έλληνες πολίτες έχοντας «λύσει» όλα τα προβλήματα που τους απασχολού.
Δεν είναι όμως έτσι καθώς η ταυτότητ αυτή θα είναι ένας μόνιμος «ρουφιάνος» στο σπίτι,στον δρόμο, στην εργασία και παντού.
Άνθρωποι που δεν πρέπει που δεν έχουμε επιλέξει θα βλέπουν κυριολεκτικά τα προσωπικά μας δεδομένα και τις προσωπικές μας συνήθειες.
Θέμα «υψίστης σημασίας» χαρακτηρίζουν Αμερικανοί αξιωματούχοι τον εκσυγχρονισμό των ελληνικών αστυνομικών ταυτοτήτων απευθυνόμενοι προς τους Έλληνες ομολόγους τους.
Η Ουάσιγκτον, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», πιέζει τη χώρα μας για να επισπευσθούν οι διαδικασίες έκδοσης, καθώς θεωρεί ότι οι ελληνικές ταυτότητες πλαστογραφούνται με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στους ελέγχους στα σύνορά τους, όπου κατά καιρούς έχουν συλληφθεί άτομα που εξέδωσαν ταξιδιωτικά έγγραφα με τη χρήση πλαστών ελληνικών ταυτοτήτων.
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει ήδη ξεκινήσει να τρέχει τη διαδικασία με τη σύσταση δύο επιτροπών, εκ των οποίων η μία ασχολείται με το νομοπαρασκευαστικό κομμάτι και η άλλη με τις τεχνικές προδιαγραφές. 
Η Ουάσιγκτον ζητά επιτακτικά να ολοκληρωθεί το γρηγορότερο δυνατό η διαδικασία, καθώς σε διαφορετική περίπτωση από το 2017 μπορεί να υπάρξει αποπομπή της Ελλάδας από το πρόγραμμα απαλλαγής έκδοσης βίζας (Visa Waiver Program) για τους Έλληνες που ταξιδεύουν στην Αμερική.
Αξιωματούχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρει ότι «άσχετα με το τι ζητάνε οι Αμερικανοί εμείς έπρεπε ούτως ή άλλως να εκδώσουμε δελτία ταυτότητας, διότι αυτό αποτελεί –μεταξύ άλλων- δέσμευσή της χώρας μας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση από το 2006. 
Μέχρι τα μέσα του Ιουνίου 2016 οι επιτροπές θα παραδώσουν έτοιμους τους φακέλους με τις προτάσεις τους. Στη συνέχεια, θα δοθεί η πολιτική έγκριση και θα προχωρήσουμε στη νομοθέτηση των νέου τύπου ταυτοτήτων. 
Κατόπιν, θα γίνει ο διαγωνισμός για τον ανάδοχο και αν όλα πάνε καλά μετά από τρεις μήνες θα πέσουν οι υπογραφές. 
Εκτιμάμε ότι οι πολίτες θα έχουν στα χέρια τους τα σύγχρονα έγγραφα την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2017. Αν οτιδήποτε μας καθυστερήσει οι εταίροι μας εκτιμάμε ότι θα μας δώσουν –όπως συνηθίζεται- σιωπηρές παρατάσεις, οπότε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο εγχείρημα που εκ των πραγμάτων δεν γίνεται από τη μία ημέρα στην άλλη».
Τα νέα δελτία ταυτότητας θα περιέχουν μικροτσίπ, στο οποίο σε πρώτη φάση θα αποθηκεύονται βιομετρικά χαρακτηριστικά. Σε δεύτερο χρόνο θα υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης των στοιχείων, καθώς τελικός στόχος είναι το μικροτσίπ να περιέχει πληροφορίες που σχετίζονται με το ιατρικό ιστορικό και την ασφάλιση του κατόχου, όπως και το ΑΦΜ. 
Δηλαδή όλα σε ένα! Οποιαδήποτε ομοιότητα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη καθαρά συμπτωματική
Το σενάριο οι ταυτότητες υψίστης ασφαλείας να περιλαμβάνουν αποτύπωμα της ίριδας του ματιού έχει αποκλειστεί (προς το παρόν βέβαια), ενώ τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής, όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους περιορισμούς που προβλέπονται από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (τώρα ησυχάσαμε)
Οι πολίτες θα κληθούν να καταβάλλουν παράβολο κόστους περίπου 10 ευρώ για την απόκτηση των νέων εγγράφων, τα οποία θα εκδοθούν με χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το συνολικό κόστος θα αγγίξει τα 80.000.000 ευρώ.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας σε δηλώσεις στη δημόσια τηλεόραση για το θέμα είχε τονίσει ότι «πρέπει να έχουμε μία ταυτότητα σύγχρονη που να έχει αξιοπιστία ως έγγραφο, που να μην μπορεί να πλαστογραφηθεί εύκολα. Επομένως προχωράμε. Υπάρχει κάποιο οικονομικό κόστος, δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε τον πολίτη, υπολογίζουμε γύρω στα δέκα ευρώ θα κοστίσει κάθε ταυτότητα και είμαστε στην διαδικασία προκειμένου να συντάξουμε και να αιτιολογήσουμε τις νέες ταυτότητες».
Το θέμα «εκσυγχρονισμού» των δελτίων είχε θέσει προς την ελληνική κυβέρνηση ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών κ. Τζον Κέρι κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα στις 4 Δεκεμβρίου 2015. 
Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι μετά τη συγκεκριμένη επίσκεψη η κυβέρνηση αποφάσισε ότι δεν μπορεί να δοθεί άλλη παράταση στο θέμα και έτσι ξεκίνησε να τρέχει η διαδικασία από το αρμόδιο υπουργείο.
Η ανησυχία ξένων αξιωματούχων εντάθηκε μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών στην Ευρώπη, διότι θεωρούν ότι με πλαστές ταυτότητες πλαστογραφούνται «γνήσια» διαβατήρια. 
Αντιθέτως, υψίστης ποιότητας θεωρούνται τα διαβατήρια που εκδίδονται από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ., καθώς δεν έχουν παρατηρηθεί σχεδόν ποτέ κρούσματα πλαστογράφησής τους. 
Το ίδιο ισχύει και με τα νέα διπλώματα οδήγησης, τα οποία εκδίδονται με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας από το Εθνικό Κέντρο Έκδοσης Εγγράφων Ασφαλείας.
Και εδώ εμείς ρωτάμε: Αφού έτσι και αλλιώς ήδη οι Έλληνες πολίτες ταξιδεύουν με βιομετρικά διαβατήρια που δεν πλαστογραφούνται. Προς τι η απαίτηση των ξένων για δημιουργία μιας βιομετρικής ταυτότητας; Αφού δεν τους αφορά, έτσι και αλλιώς οι Έλληνες χρησιμοποιούν βιομετρικά διαβατήρια.
Και εν πάσει περιτπώσει γιατί ενδιαφέρονται οι ξένοι για ένα έγγραφο εσωτερικής χρήσης;   
Εκτός εάν ο ελληνικός χώρος μαζί με τον ευρωπαϊκό και τον αμερικανικό γίνουν "ένα" στο άμεσο μέλλον με την δημιουργία ενός πολυεθνικού "imperium".Άλλωστε η TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership) σε αυτό αποσκοπεί.   Οπότε όλοι πρέπει να έχουν λάβει το ίδιο "ISO" για να είναι συμβατοί με την νέα κατάσταση.   
Το ζήτημα είναι ότι σύντομα θα ξεκινήσει μια συζήτηση που θα λέει ότι, "ουτε οι βιομετρικές ταυτότητες θα είναι ασφαλείς καθώς θα μπορούν να κλαπούν" και τότε θα μας προτείνουν την έσχατη λύση, που θα μας εκμηδενίσει διαπαντός σαν ανρθώπινες οντότητες    
Να ενσωματώσουν το τσιπ στα σώματά μας όπως έχουν ήδη φροντίσει να κάνουν στα κατοικίδια, μετατρέποντας και εμάς σε "κατοικίδια"
Εμείς εδώ στο pronews.gr χρόνια γράφαμε και για τον ρόλο της υποτιθέμενης αλλά ελεγχόμενης από σκοτεινά κέντρα τρομοκρατίας, και δυστυχώς προειδοποιούσαμε για την εκπληρούμενη προφητεία της Αποκάλυψης  αλλά και του Εθνομάρτυρος Πατροκοσμά.
"Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666."      
Και όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς «Θα 'ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε.   Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν»  φυσικά εννοώντας ότι οι κινήσεις μας θα καταγράφονται ανηλεώς σε πραγματικό χρόνο χάρις στο "χάραγμα".
Θα πει κάποιος "μα είναι ορατή μια Παγκόσμια Αυτοκρατόρία;". Ναι είναι, αρκεί να δει κανείς το προσχήμα που είναι η ΕΕ για την οποία το σύνολο του πολιτικού μας κόσμου επιθυμεί την πολιτική της ενοποίηση εις βάρος της εθνικής ανεξαρτησίας!  
Όμως τα όρια του νέου "imperioum" δεν θα μείνουν μόνο στην Γηραιά Ήπειρο, καθώς με την ΤΤΙΡ μετά το 2017 ετοιμάζεται και η εισχώρηση του βορειομαερικανικού χώρου.   
Στα παρασκήνια της παγκόσμιας εξουσίας εξυφαίνεται εν απόλυτη μυστικότητα και έλλειψη διαφάνειας η περιβόητη Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων, ή αλλιώς TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership), η οποία επί της ουσίας θα ενώσει τις ΗΠΑ με την ΕΕ ως ενιαίο οικονομικό χώρο δημιουργώντας την μεγαλύτερη παγκόσμια αγορά του πλανήτη, όπου θα επιτρέπεται η ελεύθερη διακίνηση αγαθών και υπηρεσιών.      
Πρόκειται για μια συμφωνία, οι όροι της οποίας συζητούνται ανάμεσα στις ΗΠΑ και την ΕΕ σε πλήρη μυστικότητα εδώ και χρόνια Σημειώνεται ότι ήδη έχει υπογραφεί η ΤΡΡ, συμφωνία η οποία αφορά χώρες από τη μεριά του Ειρηνικού και την εμπορική τους σχέση με τις ΗΠΑ.    
Έτσι φαίνεται πως οι ΗΠΑ θέλουν να δέσουν οικονομικά τις χώρες που βρίσκονται απέναντι από την Ανατολική και την Δυτική Ακτή τους πριν Ρωσία-Κίνα ισχυροποιηθούν τόσο ώστε να καταστούν πιο "ελκυστικοί" εταίροι.      
Η TTIP αφορά 850 εκατ. κατοίκους, στους οποίους αντιστοιχεί το 45% του παγκόσμιου ΑΕΠ και είναι το σύνολο των κατοίκων σε ΗΠΑ και ΕΕ, ενώ εάν υπολογίσουμε ότι οι ετήσιες εμπορικές συναλλαγές μεταξύ των δύο περιοχών ανέρχονται σε 500 δισ. ευρώ γίεται κατανοητό ότι πρόκειται για "big business". 
Eν ολίγοις η TTIP προβλέπει την εξομοίωση πολιτικών της ΕΕ με αυτές των ΗΠΑ δηλαδή θα είναι άρρηκτα δεμένες η μία με την άλλη
Ένας βασικός τομέας, στον οποίο, η ΤΤΙΡ θα έχει ισχύ είναι αυτός των δημοσίων υπηρεσιών.       
Oι ιδιωτικές επιχειρήσεις θα μπορούν να αναλάβουν οποιονδήποτε τομέα δημοσίων υπηρεσιών επιθυμούν, όπως η υγεία, η παιδεία, το νερό κ.λπ. χωρίς κανέναν ουσιαστικό περιορισμό στηριζόμενο στην αρχή ότι προσφέρει υπηρεσίες φθηνότερες από το κράτος,και θα έχει το δικαίωμα να αναλάβει την υπηρεσία μόνο και μόνο γι'αυτό το λόγο. 
Αυτό όμως θα απαιτεί ταυτότητες που θα έχουν όλα τα δεδομένα των πολιτών μέσα. Από θέματα υγείας μέχρι την ακίνητη περιουσία τους και την οικονομική τους κατάσταη. Ακόμα καλύτερα εάν είναι και εντοπίσιμοι ανά πάσα στιγμή πάντα για το «καλό» τους βεβαίως.     
Η συμφωνία θα επιχειρήσει να συμβάλλει στην εξάλειψη "περιττών γραφειοκρατικών εμποδίων", τα οποία είναι ένας εύσχημος τρόπος για να αποκρυβεί ο πραγματικός στόχος της TTIP που είναι η απορρύθμιση των κανονιστικών ρυθμίσεων που αποτελούν "εμπόδιο" στην κερδοφορία των πολυεθνικών επιχειρήσεων, δηλαδή σε απλά ελληνικά πρόκειται για τις κοινωνικές κατακτήσεις των τελευταίων δεκαετιών όπως τα εργασιακά δικαιώματα,τις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις,τους κανόνες ασφάλειας για τα τρόφιμα (ιδιαίτερα σημαντικό αφού οι ΗΠΑ θέλουν να γεμίσουν τον πλανήτη με μεταλλαγμένα), προστασία των προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο (αυτό στην ουσία είναι η κατάργηση της ατομικής ελευθερίας)
Φυσικά μια "ομογενοποίηση" των δημόσιων υπηρεσιών σε έναν τόσο ευρύ γεωγραφικό χώρο καθιστά απόλυτα λογική και αναγκαία την επιβολή της νέας βιομετρικής ταυτότητας. 
Το "imperioum" θα είναι τεράστιο και για να επιβιώσει θα πρέπει να ελέγχει απόλυτα τους "υπηκόους" του (γιατί έτσι μας βλέπουν).   
Δυστυχώς το "imperium" καταλήγει πάντοτε στην δημιουργία ενός Παγκόσμιου Ηγεμόνα, δεν μπορεί να συνεχίσει την ύπαρξή του αλλιώς, και αυτός πάντοτε καταλήγει να είναι αυταρχικός.
Βιομετρικές ταυτότητες, "πλαστικό χρήμα" όλα δείχνουν ότι ζούμε καιρούς αποκαλυπτκούς, καιρούς στους οποίους το "Θηρίο" παραμονεύει, "βρυχάται" και όμως οι περισσότεροι των ανθρώπων δεν το ακούνε.   
Πολλοί πιστεύουν ότι είναι ζήτημα χρόνου να διαβάζονται και οι σκέψεις καθώς είναι κάτι που εργαστηριακά ήδη έχει επιτευχθεί. Η πιο στυγνή παγκόσμια χούντα έρχεται και φυσικά για το καλό μας.   Τα πράγματα είναι πάρα πολύ άσχημα και καθόλου πλέον γραφικά, γιατί γίνονται, τόσο απλά, και τόσο αβίαστα.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.