Η Siri έρχεται στο Mac: Η ψηφιακή βοηθός της Apple στο OS X Dock


Το 9to5Mac είχε υποστηρίξει τον Ιανουάριο ότι η Siri θα ερχόταν επιτέλους στο Mac με το επερχόμενο OS X 10.12 λογισμικό. Χθες το MacRumors, παρουσίασε μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν το εικονίδιο της ψηφιακής βοηθού της Apple στο OS X Dock.


Επίσης ακόμη μια φωτογραφία φέρεται να δείχνει το εικονίδιο της Siri στο Mac μενού στην κορυφή και στην οριζόντια μπάρα. To site αναφέρει πως οι φωτογραφίες αυτές διέρρευσαν από μια πηγή που και στο παρελθόν έχει δώσει αξιόλογες και αυθεντικές διαρροές.
Το χρωματιστό εικονίδιο του Dock φαίνεται στην αρχική φωτογραφία ενώ αυτό του στο μενού λίγο πιο κάτω και είναι μονόχρωμο με το λεκτικό «Siri». Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει πως το «Hey Siri» χαρακτηριστικό θα υποστηρίζεται επίσης και στα Mac και οι χρήστες θα μπορούν να το ενεργοποιήσουν κατά βούληση.
Πότε θα τα δούμε όλα αυτά; Σίγουρα αν γίνει μια τέτοια προσθήκη αυτή θα έρθει στο φετινό συνέδριο της Apple, WWDC, που θα λάβει χώρα μεταξύ 13 και 17 Ιουνίου και όπου θα έχουμε για πρώτη φορά την επίσημη παρουσίαση του OS X 10.12
je893d6dg5qqoxtz
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.