Και όμως το είπε και αυτό – Πάπας Φραγκίσκος: Η ISIS είναι περίπου σαν τον Ιησού Χριστό!


Δεν πρόκειται για λάθος ή παρερμηνεία των δηλώσεων. Ο Πάπας Φραγκίσκος τον οποίο κυβέρνηση, Οικουμενικό Πατριαρχείο και Ελλαδική Εκκλησία υποδέχτηκαν και ασπάστηκαν ανοήτως στην Λέσβο, παρομοίασε ΄λίγο έως πολύ την αποστολή της ISIS με αυτή των μαθητών του Ιησού Χριστού.Σε συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό LaCroix ο Πάπας Φραγκίσκος και απατώντας σε ερώτηση αναφορικά με το αν είναι δικαιολογημένος ο φόβος της Ευρώπης για τους μουσουλμάνους μετανάστες είπε:
«Σήμερα, δεν νομίζω ότι υπάρχει φόβος για το Ισλάμ ως τέτοιος, αλλά για την ISIS και του κατακτητικού της πολέμου, ο οποίος εν μέρει πηγάζει από το Ισλάμ.
Είναι αλήθεια ότι η ιδέα της κατάκτησης είναι σύμφυτη με την ψυχή του Ισλάμ. Παρόλα αυτά, είναι επίσης δυνατό να ερμηνεύσουμε το σκοπό όπως αναφέρεται στο  Ευαγγέλιο του Ματθαίου για τον οποίο ο Ιησούς έστειλε τους μαθητές του σε όλα τα έθνη με την ίδια έννοια της κατάκτησης» (σ.σ. που έχει και η ISIS δηλαδή). .
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


πηγη
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.