Το iPhone 7 με ασύρματη φόρτιση;


Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ναυαρχίδα του μέλλοντος της Apple, το πιθανότοτα ονομαζόμενο iPhone 7, θα είναι το πρώτο iPhone με ασύρματη φόρτιση. Κάποιες αναφορές θέλουν την εταιρεία να ετοιμάζει αυτό το χαρακτηριστικό και σήμερα ίσως είμαστε πιο κοντά μιας και η Apple πρόσθεσε μια σειρά από ειδικούς από αυτόν τον χώρο στο δυναμικό της.


Ίσως για πολλούς η μορφή της σημερινής ασύρματης φόρτισης να αποτελεί κάτι το περιττό όμως σίγουρα στο μέλλον θα παίζει μεγάλο ρόλο στην επιλογή της κατάλληλης συσκευής από το αγοραστικό κοινό. Οι περισσότεροι ερευνητές όμως αναφέρουν πως μόλις κάποιος ξεκινήσει να την χρησιμοποιεί σαν μέθοδο φόρτισης τότε όλα πραγματικά αλλάζουν μιας και η ευκολία του να ακουμπάς την smartphone συσκευή σου σε μια επιφάνεια για φόρτιση είναι τελικά κάτι χρηστικό.
Μία έρευνα τονίζει πως η Apple δουλεύει στο να φέρει την ασύρματη φόρτιση στο iPhone και πως αυτό ίσως το βλέπαμε φέτος στα καινούρια της προϊόντα.
Σύμφωνα με πληροφορίες τους τελευταίους 4 μήνες 2 πρώην μηχανικοί της uBeam με ειδικότητα στην ασύρματη φόρτιση έχουν προσληφθεί από την Apple που είναι και το γεγονός που έχει ταράξει τα νερά.
Πρέπει να τονιστεί πως οι εν λόγω προσλήψεις δεν ήταν οι μόνες μιας και η εταιρεία έχει προβεί και σε περισσότερες σε αυτό τον χώρο από πέρυσι.
Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον επίσης και η υλοποίηση της ασύρματης φόρτισης από την Apple μιας και μπορεί να διαφέρει από αυτό που βλέπουμε αυτή την στιγμή από τον ανταγωνισμό.
Κανείς δεν γνωρίζει τα επόμενα βήματα της αμερικανικής Apple. Το μόνο που απομένει είναι να περάσει ο καιρός και να δούμε αν το τελευταίο iPhone θα «κουβαλά» την πιο hot τεχνολογία.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.