Νέος ιός στο Google Play Store


Η εταιρία PhishLabs εντόπισε ένα νέο malware στο Play Store της Google.
Η Google κάνει προσπάθειες να περιορίσει τους ιούς και τα malwares στο Play Store, όμως όπως φαίνεται εμφανίζονται συνεχώς νέα κρούσματα.

Η εταιρία PhishLabs εντόπισε νέα phishing apps, τα οποία μοιάζουν (σχεδιαστικά) με επίσημες εφαρμογές διάφορων υπηρεσιών online πληρωμών και μπορούν και υποκλέπτουν στοιχεία εισόδου από τους χρήστες.
Σύμφωνα με την εταιρία ασφαλείας PhishLabs, η μέθοδος phishing με πλαστά apps παραμένει αποδοτική για τους απατεώνες, αφού δεν είναι λίγοι οι χρήστες που εμπιστεύονται το Play Store και δεν είναι καχύποπτοι με τις εφαρμογές που υπάρχουν εκεί.Τέλος ο λόγος που περνάνε τον αυτοματοποιημένο έλεγχο ασφάλειας της Google, είναι επειδή δεν βασίζονται σε “ύποπτο” κώδικα κι έτσι είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν και γι’ αυτό το λόγο καλό θα είναι οι χρήστες να ελέγχουν οι ίδιοι τις εφαρμογές που κατεβάζουν.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.