Πανικός στο Facebook από το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι σελίδες


Οι σελίδες του Facebook αντιμετωπίζουν σήμερα προβλήματα, χωρίς να επηρεάζονται όλες, ωστόσο φαίνεται ότι το πρόβλημα επικεντρώνεται στα ειδησεογραφικά sites αφού δεν μπορούν να κάνουν αναρτήσεις.


Οι επίσημες σελίδες – που διαφέρουν από τα προφίλ των χρηστών – αντιμετωπίζουν προβλήματα από bug. Στην απόπειρα ανάρτησης εμφανίζεται ένα μήνυμα που αναφέρει ότι «υπήρξε ένα πρόβλημα στην ανανέωση της κατάστασή σας. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά σε λίγα λεπτά».
Καθώς το Facebook έχει καταστεί πλέον η μεγαλύτερη πλατφόρμα διανομής ειδήσεων, ακόμη και το παραμικρό πρόβλημα ή καθυστέρηση μπορεί να έχει τεράστια επιρροή στο τι διαβάζεται ή μοιράζεται.
Άλλωστε, πρόσφατα το θέμα της επιμέλειας των trending topics της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης αποτέλεσε αντικείμενο έρευνας από την αμερικανική γερουσία μετά από καταγγελίες ότι το Facebook λογοκρίνει τις αναρτήσεις με περιεχόμενο φιλικό προς τους ρεπουμπλικάνους.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.