Οι σπουδαστές Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας στο EliteNeonCupγια 2η συνεχή χρονιά


ToRecoveryRoomτης κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης ELITENEONCUPανέλαβαν εθελοντικά, για 2η συνεχή χρονιά, οι σπουδαστές Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας,αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο της κατάρτισης και του επαγγελματισμού τους, αποτέλεσμα της ποιοτικής εκπαίδευσης που παρέχουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ εδώ και δεκαετίες.


Στις εγκαταστάσεις του τουρνουά στην Παιανίαείχε διαμορφωθεί ειδικός χώρος αποκατάστασης για τους αθλητές της διοργάνωσης, όπου οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές της ειδικότητας «Β. Φυσικοθεραπευτή» του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας,με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους κας Βιβής Τσιπουρά, παρείχαν υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης των αθλητών που συμμετείχαν.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, οι σπουδαστές του κορυφαίου Τομέα Υγείαςτων ΙΕΚ ΞΥΝΗ είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τα ιατρικά επιτελεία των επαγγελματικών ομάδων, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο πολύτιμη εμπειρία –σε επίπεδο πρακτικής κατάρτισης- αναφορικά με θέματα αθλητικών κακώσεων και αποκατάστασης.
Το EliteNeonCup αποτελεί κορυφαία ποδοσφαιρική αθλητική διοργάνωση,διεθνών προδιαγραφών, καθώς εκτός των ελληνικών σωματείων όπως Ατρόμητος, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, συμμετέχουν και αθλητικά τμήματα κορυφαίων ομάδων του εξωτερικού, όπωςManchesterCity, Παρτιζάν,κ.ά.
Την εν λόγω διοργάνωση υποστήριξαν εθελοντικά και οι σπουδαστές Προπονητικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας.

INFO
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου – τηλ 210 9640117, www.iek-xini.edu.gr

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.