Απαισιόδοξος ο Γ.Προβόπουλος: «Στη χώρα δεν υπάρχει business plan»


Απαισιόδοξος είναι ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος, καθώς όπως δήλωσε «δεν φαίνεται ακόμη πολύ φως στην άκρη του τούνελ». Μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου του οικονομολόγου Δημήτρη Ιωάννου, «Ανατέμνοντας την κρίση», σημείωσε ότι στη χώρα δεν υπάρχει «business plan».


Παράλληλα, διατύπωσε την εκτίμηση πως η κρίση θα μπορούσε να είχε λήξει στον τρίτο της χρόνο και χωρίς να έχουμε απώλειες της τάξης του 30% του ΑΕΠ. «Ως Τράπεζα της Ελλάδος είχαμε προειδοποιήσει γι' αυτό που ερχόταν και είχαμε προτείνει ένα δημοσιονομικό πρόγραμμα για τη μείωση των "δίδυμων ελλειμμάτων"» προσέθεσε και επανέλαβε ότι η χώρα χρειάζεται εθνικό σχέδιο, πέραν της συνεχούς αύξησης των φόρων.
«Η χρεοκοπία θα ήταν καταστροφή» συνέχισε και μιλησε για την ανάγκη εκσυχγρονισμού του κράτους μέσα από συναίνεση κομμάτων και κοινωνίας.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.