ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ για τα αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα...


Τρομερή ανακάλυψη έρχεται να κάνει τους Έλληνες ακόμα πιο περήφανους για την καταγωγή και την ιστορία που κουβαλάμε σαν λαός. Έχει γίνει γνωστό ότι βρέθηκαν 400.000 κομμάτια από παπύρους που έχουν γραφτεί από τους αρχαίους Έλληνες από μια ομάδα επιστημόνων του παν/μίου της Οξφόρδης.
Τώρα πια, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανική εφημερίδα Independent, μπορούν και να διαβαστούν χάρη σε μια σύγχρονη μέθοδο που χρησιμοποιεί υπέρυθρο φως με τεχνικές ανάλογες με την επισκόπηση από δορυφόρους.
Άγγλοι επιστήμονες καλωσόρισαν την ανακάλυψη με ενθουσιασμό και δήλωσαν μεταξύ άλλων: "Είναι τα πιο φανταστικά νέα.
Υπάρχουν δύο πράγματα εδώ. Το πρώτο είναι πόσο φοβερά επηρέαζαν τις επιστήμες και τις τέχνες οι Έλληνες. Το δεύτερο είναι πόσο λίγα από τα γραπτά τους σώζονται".
Ανάμεσα στα κείμενα αυτά, υπάρχουν έργα κλασσικών όπως ο Σοφοκλής, ο Ευριπίδης και ο Ησίοδος, ενώ, ήδη με την τεχνική αυτή έχουν καταφέρει να διαβάσουν τμήματα της τραγωδίας «Επίγονοι» του Σοφοκλή, άγνωστο κείμενο του Ευριπίδη αλλά ένα επικό ποίημα του Αρχίλοχου, ενός διαδόχου του 7ου αι. του Ομήρου, που περιγράφει γεγονότα που οδήγησαν στον Τρωικό πόλεμο.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.