ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί ο Πούτιν δεν θα δει τον Εφραίμ! Ο ρόλος του Καραμανλή…


Ως γνωστόν, ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα επισκεφτεί το Άγιο Όρος για να προσευχηθεί.Γνωρίζει πολύ καλά πως τα επόμενα δύο χρόνια πρόκειται να ανέβει Γολγοθά και αναζητά δύναμη… Εκτός από τα ζητήματα της Συρίας και της Ουκρανίας που παραμένουν ορθάνοικτα, την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα του, αλλά και το νέο θερμό μέτωπο για τη Ρωσία, που ακούει στο όνομα «Τουρκία», ο Ρώσος πρόεδρος έχει μπροστά τις κοινοβουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου και τις προεδρικές ύστερα από ενάμιση χρόνο. Σε όλα αυτά, προστέθηκαν και οι αποκαλύψεις για τις offshore του Παναμά, που προκάλεσαν ρήγματα στο Κρεμλίνο…
Αγαπημένος του προορισμός ήταν η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου. Μόνο που αυτή τη φορά, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται να την επισκεφτεί, άρα δεν θα δει τον φίλο του και ηγούμενο της Μονής, Αρχιμανδρίτη Εφραίμ. Όχι, δεν έπαψε να εκτιμάει τον Γέροντα Εφραίμ, ωστόσο υπάρχει πλέον η θεμελιωμένη άποψη στο Κρεμλίνο, η οποία βασίζεται σε γεγονότα, αλλά και σε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, όποιο πρόσωπο δεν δίστασε να κρύψει τη φιλική του στάση προς τον ρώσο πρόεδρο, ύστερα από λίγο καιρό βρέθηκε αντιμέτωπο είτε με πολιτικά προβλήματα είτε ακόμα και με ποινικές διώξεις. Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια… Τρανά παραδείγματα αποτελούν οι περιπτώσεις του Κώστα Καραμανλή και του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού ΣίλβιοΜπερλουσκόνι.
Ειδικά για τον Εφραίμ, ο Πούτιν πιστεύει πως το μοναδικό αδίκημα για το οποίο διώκεται είναι επειδή διατηρεί φιλικές σχέσεις μαζί του… Δεν αποκλείεται πάντως να τον συναντήσει. Αυτό μπορεί να γίνει ή στις Καρυές ή στο ρωσικό μοναστήρι του Παντελεήμονος.
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.