Ο Πούτιν έρχεται με ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ στην Ελλάδα...


Λίγες μέρες μόνο έμειναν μέχρι την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στη Ελλάδα, επίσκεψη που θεωρείται άκρως τιμητική για τη χώρα μας αφού είναι το πρώτο επίσημο ταξίδι για τον Πρόεδρο της Ρωσίας, σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τους τελευταίους έξι μήνες και εννέα χρόνια από την τελευταία φορά που ήρθε στην Ελλάδα. 


Ο Ρώσος Πρόεδρος θα συνοδεύεται από 170 στελέχη ρωσικών επιχειρήσεων, και ενώ, το πρόγραμμα και ο σκοπός της επίσκεψης παραμένουν μυστικό, ήδη πληροφορίες έχουν αρχίσει να διαρρέουν. 
Με την ελπίδα οι ελληνο-ρωσικές σχέσεις να "συσφιχθούν", η ρωσική πλευρά έρχεται να κουβεντιάσει με την ελληνική κυβέρνηση σχέδια συνεργασίας, μεταξύ των οποίων είναι ένας νέος αγωγός αερίου, η συνεργασία της Gazprom με τη ΔΕΗ αλλά και της Rosneft με τα ΕΛΠΕ. 
Συγκεκριμένα, συζήτηση θα γίνει για τον αγωγό South Stream II, που θεωρείται αντίπαλο δέος του αγωγού ΤΑΡ και για το οποίο έχουν πέσει ήδη υπογραφές από ΔΕΠΑ, Edison και Gazprom και προβλέπει τη μεταφορά ρωσικού αερίου από τη Μαύρη Θάλασσα σε χώρα της Ευρώπης και από εκεί στην Ελλάδα και την Ιταλία. 
Υπενθυμίζεται, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ εκφράζουν την αντίθεση τους τον αγωγό, καθώς δεν θέλουν να εξαρτάται η Ευρώπη από ρωσικό αέριο. 
Επιπλέον, στα πλαίσια της επίσκεψης του Πούτιν, θα υπάρξει συζήτηση και για τη συνεργασία ΕΛΠΕ με τη Rosneft, με στόχο την προμήθεια των ελληνικών πετρελαίων με ανταλλαγή καυσίμων που θα παράγουν τα ελληνικά διυλιστήρια.

πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.