ΒΟΜΒΑ! Ο Ερντογάν καταργεί την συμφωνία για το "προσφυγικό"...


Δεν "μάσησε" ο Ερντογάν με τα σκληρά λεγόμενα της Μέρκελ, στη χθεσινή συνάντηση τους.


Η καγκελάριος τόνισε στον Τούρκο πρόεδρο ότι αυτό που προέχει είναι να τηρηθεί η συμφωνία για το προσφυγικό και να εκπληρώσει η Άγκυρα τις προϋποθέσεις ώστε να αποφασιστεί από την ΕΕ η κατάργηση ή όχι της βίζας.

Ο Ερντογάν πέρασε στην αντεπίθεση, λοιπόν, και απείλησε/εκβίασε ότι παγώνει την συμφωνία για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης, μέχρι να απελευθερωθεί η βίζα για τους Τούρκους.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: " Η Τουρκία δεν θα κάνει κανένα περαιτέρω βήμα όσον αφορά την εφαρμογή της συμφωνίας που είχε συνάψει με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την επανεισδοχή των προσφύγων και των μεταναστών ωσότου υπάρξει πρόοδος στο θέμα της κατάργησης της βίζας για τους Τούρκους υπηκόους που επιθυμούν να ταξιδεύουν στον Χώρο Σένγκεν".


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.