Συναλλαγές με μετρητά θέλουν οι πολίτες της Αυστρίας


Στη συντριπτική τους πλειονότητα, σε ποσοστό 69%, οι Αυστριακοί δηλώνουν σαφώς πως και στο μέλλον θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν κυρίως μετρητά για τις συναλλαγές τους, όπως διαπιστώνεται από αντιπροσωπευτική δημοσκόπηση τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.


Ένα ποσοστό 55% δηλώνει πως στο μέλλον θα χρησιμοποιεί τις πιστωτικές ή χρεωστικές τραπεζικές κάρτες, ενώ μόλις ένα 5% προτίθεται να κάνει περισσότερη χρήση του κινητού τηλεφώνου για τις μελλοντικές πληρωμές του.
Στην ίδια δημοσκόπηση καταγράφεται μία αύξηση της αποταμιευτικής πρόθεσης των πολιτών μέσα στο πρώτο τρίμηνο εφέτος, με το μέσο όρο να φέρεται να έχει αποταμιεύσει αυτό το τρίμηνο 5.500 ευρώ, ποσό κατά 1.000 μεγαλύτερο από εκείνο στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα το 2015.
Αυτό, σύμφωνα με το διευθυντή του τμήματος ιδιωτών πελατών του μεγάλου τραπεζικού ομίλου Erste Bank, Τόμας Σάουφλερ, δεν σημαίνει πως οι πολίτες διαθέτουν περισσότερα χρήματα προς αποταμίευση.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.