ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Κάτι τρομακτικό περιμένουν παγκόσμια! Δείτε γιατί...


Τεράστια ανησυχία έχει προκαλέσει ο πολλαπλασιασμός των ανενεργών tanker στα ανοιχτά της Σιγκαπούρης. Από τον περασμένο κιόλας Νοέμβριο, ο αριθμός των tanker αυξάνεται συνεχώς, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά, τόσο στους κατοίκους, όσο και στη διεθνή κοινότητα.Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως πρόκειται για ένα φαινόμενο των πετρελαιοπαραγωγών, οι οποίοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν προς το συμφέρον τους ένα παραθυράκι του νόμου, το οποίο τους δίνει πολλά δικαιώματα και αφαιρεί παράλληλα πολλές φορολογικές υποχρεώσεις. Στην ουσία αποθηκεύουν off-shore το πετρέλαιο, δηλαδή σε πλοία και όχι στο έδαφος της Σιγκαπούρης. Πρόκειται για ένα σύγχρονο θαλάσσιο πάρκινγκ φορτηγών πλοίων, το οποίο διευκολύνει την φοροαποφυγή.

Την ώρα όμως που οι τιμές καταρρέουν λόγω της πετρελαίου, λόγω της τεράστιας υπερπαραγωγής και της μειωμένης ζήτησης, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως δεν πρόκειται για θαλάσσιες "αποθήκες", αλλά για κάτι διαφορετικό.

Τα σενάρια λοιπόν δίνουν και παίρνουν, καθώς υποστηρίζουν πως κάτι κακό πρόκειται σύντομα να συμβεί. Πάντως οι πετρελαιοπαραγωγοί διαβεβαιώνουν πως τα πλοία περιέχουν μόνο πετρέλαιο και σε αυτά έχουν αποθηκευτεί 47,7 εκατομμύρια βαρέλια.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.