Μας κοροϊδεύουν με τις ημερομηνίες για την πτώχευση...


Το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί η χώρα μας έχει δημιουργήσει πολλά νέα σενάρια περί πτώχευσης και άδειων αποθεματικών. Με το βίωμα του περσινού καλοκαιριού ακόμη φρέσκο, όλα αυτά τα σενάρια έχουν επίδραση για μία ακόμη φορά στον ελληνικό λαό, τον οποίο έχουν τρομοκρατήσει. Έτσι λοιπόν, το Reuters υποστηρίζει πως η πτώχευση στην Ελλάδα πλησιάζει, αφού τα χρήματα επαρκούσαν μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Προκειμένου να γίνει το σενάριο αυτό πιο πιστευτό, το Reuters επικαλέστηκε ανώνυμες κυβερνητικές πηγές.
Λίγο αργότερα, ήρθε η διάψευση της είδησης αυτής, αφού το Reuters ανακοίνωσε πως η Ελλάδα δε θα χρειαστεί άλλη δόση μέχρι και τα μέσα Ιουλίου.
"Δεν υπάρχει το αίσθημα της επείγουσας ανάγκης γιατί η Ελλάδα δεν χρειάζεται την επόμενη δόση μέχρι τα μέσα Ιουλίου". 
Όπως σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές, τα δυτικά ΜΜΕ και πρακτορεία ειδήσεων προσπαθούν να φέρουν την Ελλάδα προ τετελεσμένων γεγονότων με τα δημοσιεύματά τους. Ειδικά τα γερμανικά ΜΜΕ έχουν προκαλέσει κλίμα ανησυχίας. Σίγουρα χρειάζεται ψυχραιμία, αφού όπως είδαμε, ορισμένα από τα δημοσιεύματα τους διαψεύδονται ταχύτατα.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.