Έρχονται τα κινητά-βραχιόλια για ισόβια τηλε-δέσμευση (φωτό)


Μια εξέλιξη που δεν είναι και ότι καλύτερο για την ανρθώπινη ιδιωτικότητα έρχεται από την Κίνα. Το κινητό-βραχιόλι είναι γεγονός και κάθε μέρα που περνάει θα μοιάζουμε με κατάδικους.

Κατασκευασμένο από μια εταιρεία στην Κίνα, το πρώτο εύκαμπτο κινητό στον κόσμο με τη χρήση γραφενίου, το οποίο αναπτύχθηκε πρώτη φορά στη Βρετανία, βγαίνει προς πώληση.
Είναι τόσο ευέλικτο ώστε μπορεί να φορεθεί ως ένα ογκώδες βραχιόλι. Το επαναστατικό υλικό συνδυάζει δύο πλεονεκτήματα! είναι εξαιρετικά λεπτό και ισχυρό, συγκεκριμένα 200 φορές ισχυρότερο από το ατσάλι. Το γραφένιο απομονώθηκε για πρώτη φορά το 2004 από δύο επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, στους οποίους στη συνέχεια απονεμήθηκε το βραβείο Νόμπελ. Εκτός από τη δημιουργία ευέλικτων οθονών, το υλικό θα έχει και άλλες χρήσεις όπως στην κατασκευή αεροσκαφών και σε διάφορες άλλες ιατρικές συσκευές.
Το τηλέφωνο έχει δημιουργηθεί από μια ελάχιστα γνωστή νεοσύστατη εταιρεία στην Κίνα, που ονομάζεται Moxi Group, η οποία έχει έδρα στο Chongqing. Φαίνεται ότι μπαίνει στον ανταγωνισμό απέναντι στην Apple και την Samsung οι οποίες έχουν εργαστεί για τις δικές τους ευέλικτες συσκευές. Η εταιρεία αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει στην κινέζικη αγορά 100.000 συσκευές μέσα στο έτος σε μια τιμή που θα φτάνει τα περίπου 800 δολάρια. Οι πρώτες συσκευές θα έχουν μια απλή ασπρόμαυρη οθόνη, αλλά η εταιρεία έχει επιδείξει και μια έγχρωμη έκδοση. Το βάρος της συσκευής θα είναι 200 γραμμάρια και θα μπορεί να μετατρέπεται σε βραχιόλι και να φοριέται στον καρπό του χεριού.
Η οθόνη αφής θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και όταν είναι κυρτό το τηλέφωνο σαν βραχιόλι, αλλά και όταν είναι σαν κανονικό smarphone. «Το έγχρωμο μοντέλο θα έχει πολύ ψηλότερη ενέργεια σε σχέση με την ασπρόμαυρη μονάδα. Θα πουλήσουμε μοντέλα στην Κίνα και αν υπάρχει ζήτηση στο εξωτερικό, θα το εξετάσουμε και αυτό», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας.
kinito001kinito3kinito2
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.