«Ο Δημοσιογράφος του Μέλλοντος» από τον Κώστα Χαρδαβέλλαστο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας


Σε μια εποχή δομικών αλλαγών στη λειτουργία των ΜΜΕ και νέων μορφών άμεσης ηλεκτρονικής ενημέρωσης, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήναςανακοινώνει το ειδικό σεμινάριο Δημοσιογραφίας, με θέμα «Ο Δημοσιογράφος του Μέλλοντος», την Πέμπτη 26 Μαΐου και ώρα 12.00, με εισηγητή τον κορυφαίο δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα!


Το σεμινάριο, το οποίο διοργανώνει και παρουσιάζει ο κορυφαίος Έλληνας δημοσιογράφος, με καλεσμένους πολύ γνωστούς τηλεοπτικούς παρουσιαστές και δημοσιογράφους από όλα τα ΜΜΕ (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες και διαδίκτυο), πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοποριακής κατάρτισης που παρέχουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στους σπουδαστές και σπουδάστριες τουΤομέα Επικοινωνίας & ΜΜΕ.
Το ειδικό σεμινάριοθα πραγματοποιηθεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗστην Αθήνα(Πατησίων 31), και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους σπουδαστές Δημοσιογραφίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αλλά και για ενδιαφερόμενους σπουδαστές συναφών ειδικοτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.