Κάτι συμβαίνει! Ετοιμάζονται οι Τούρκοι...


Υποψίες έχει κινήσει η συμμετοχή της τουρκικής Ακτοφυλακής, στην άσκηση έρευνας «Sea Lion-2016», η οποία θα πραγματοποιηθεί στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου.
Οι βλέψεις των Τούρκων είναι γνωστές, όπως και οι καθημερινές προκλήσεις τις, οπότε η είδηση συμμετοχής της τουρκικής Ακτοφυλακής στην άσκηση, δημιουργεί αμφιβολίες για τους σκοπούς των γειτόνων μας.Παρότι οι αρμόδιοι υποστηρίζουν ότι στόχος της άσκησης είναι ο συντονισμός «των στρατιωτικών και πολιτικών έρευνας και διάσωσης Μονάδες και τα κέντρα συντονισμού», η συνεχής αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχιών στο Αιγαίο προκαλεί φόβο.

Γι’ αυτό τον λόγο και θα τεθούν σε επιφυλακή τις ημέρες της άσκησης, οι Μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού και Μαχητικά της ΠΑ, για την προληπτική διασφάλιση της τάξης.
Πολλοί θεωρούν ότι η εν λόγω άσκηση, είναι το τέλειο άλλοθι για την παρουσία των Τούρκων στο Αιγαίο, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για πρόβα-τζενράλε, της εμπλοκής που επιθυμούν διακαώς… 


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.