ΣΟΚ! Τέσσερα μέλη της Ε.Ε. διαλύουν την Ένωση…


Το επερχόμενο δημοψήφισμα της Μεγάλης Βρετανίας έχει φέρει τα πάνω κάτω στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με κρυφό σχέδιο, τέσσερα κράτη-μέλη της Ένωσης προσπαθούν να εντάξουν ένα ενιαίο πλαίσιο διοίκησης, ή τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης.Ειδικότερα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία και το Λουξεμβούργο υπέγραψαν σχετικό έγγραφο πριν λίγους μήνες με το οποίο ζήτησαν την σύσταση μιας “γενικής ένωσης κρατών”, η οποία θα έχει την εποπτεία σχεδόν σε όλους τους τομείς, από οικονομία και φορολογία μέχρι υποθέσεις ασφάλειας και αμυντικής πολιτικής των κρατών-μελών.
Η κοινή ανακοίνωση των τεσσάρων κρατών αναφέρει: “ Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πρέπει να δοθεί νέα ώθηση στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Πιστεύουμε ότι περισσότερη και όχι λιγότερη Ευρώπη χρειάζεται να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Δεν πρέπει να περιορίζεται στον τομέα των οικονομικών και δημοσιονομικών θεμάτων ή στην εσωτερική αγορά και στην αγροτική πολιτική.
Θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα θέματα που αφορούν το ευρωπαϊκό ιδεώδες - κοινωνικές και πολιτιστικές υποθέσεις, καθώς και εξωτερικές, ασφαλείας και αμυντικής πολιτικής. Η τρέχουσα στιγμή προσφέρει μια ευκαιρία να προχωρήσουμε στην ευρωπαϊκή πολιτική ολοκλήρωση, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ομοσπονδιακή ένωση των μελών”.

πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.