ΈΚΤΑΚΤΟ! Ο Πούτιν φέρνει λεφτά στην Ελλάδα…


Μόνο τυχαία δεν είναι η επίσκεψη του Ρώσου ηγέτη στην Ελλάδα, στις 28 Μαΐου, αφού αναμένεται να συζητηθούν κρίσιμα θέματα για τους αγωγούς φυσικού αερίου.
Σύμφωνα με τα πληροφορίες του voicenews.gr, ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα φτάσει στην χώρα μας, με πρόταση συνεργασίας 3 δις ευρώ!


Η εν λόγω πρόταση αφορά την αναβίωση του ελληνοιταλικού South Stream, τον οποίο επιθυμεί διακαώς να κατασκευάσει η Ρωσία.
Μέσω του αγωγού, θα συνδεθεί υποθαλάσσια η Ελλάδα με την Ιταλία, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί η στάση που θα διατηρήσει η χώρας μας, ώστε να καταφέρει να αξιοποιήσει το κερδοφόρο σχέδιο της Μόσχας. 
Παράλληλα, η ατζέντα του Βλαντίμιρ Πούτιν περιέχει ρωσικές εταιρείες που επιθυμούν συνεργασία με την ΔΕΗ, ενώ ανάλογο ενδιαφέρον υπάρχει και για ΟΛΘ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Όσον αφορά την πλευρά της Ελληνικής κυβέρνησης, είναι δεδομένο ότι σκοπεύει να ασκήσει πιέσεις στην Ευρώπη, μέσω των φιλικών σχέσεων με την Ρωσία, ωστόσο τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο για την ώρα, καθώς τα παιχνίδια του ΔΝΤ μπορεί να αλλάξουν την στάση της Ελλάδας. 
Δεδομένο είναι ωστόσο, ότι ο Ρώσος ηγέτης αναζητά άμεσο τρόπο ώστε να περάσει το φυσικό αέριο στην Νότια Ευρώπη, οπότε και κρίνεται καθοριστική η στάση της χώρας μας, τόσο για την υλοποίηση του έργου, όσο και για τις σχέσεις μας με την Ρωσία, την επομένη της συνάντησης. 


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.