Συναγερμός! Η Τουρκία ετοιμάζεται με αποβατικά σκάφη...ΒΙΝΤΕΟ


Σε ύψιστη επιφυλακή βρίσκεται το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εξαιτίας της τουρκικής άσκησης Efes 2016. Μάλιστα το σκέλος της άσκησης το οποίο μένει να ολοκληρωθεί είναι η απόβαση για κατάληψη νήσων.


Στην περιοχή της άσκησης έχουν συγκεντρωθεί 15 αποβατικά, 2 αρματαγωγά και μεγάλος αριθμός κορβετών.

Το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις κινήσεις των Τούρκων, αλλά πάντα με την δέουσα ψυχραιμία.

Εν τω μεταξύ λόγω της τουρκικής στρατιωτικής διπλωματίας η άσκηση έχει λάβει  διεθνή χαρακτήρα καθώς σε αυτή συμμετέχουν περίπου 860 στρατιωτικοί από 8 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της Σαουδικής Αραβίας.

Συγκεκριμένα η Γερμανία, οι ΗΠΑ, το Αζερμπαϊτζάν, η Βρετανία, το Κατάρ, το Πακιστάν, η Πολωνία και η Σαουδική Αραβία έχουν στείλει χερσαίες και ναυτικές μονάδες.

Ιδιαίτερη εντύπωση είχε προκαλέσει η 1η Ταξιαρχία καταδρομέων με έδρα την Καισάρεια που πραγματοποίησε με επιτυχία αερομεταφερόμενη άσκηση στις 25 Μαΐου. Πιο αναλυτικά 120 αλεξιπτωτιστές είχαν κάνει  επιχειρησιακό άλμα από μεταγωγικά C-130 και C-160.

Η Ελληνική πλευρά παραμένει σε σταθερή επαγρύπνηση.


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.