ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Ο Τομέας Μηχανολογίας «πατάει γκάζι» στο AthensScooterMotoFestival 2016


Hπλέον επιτυχημένη διοργάνωση για τους λάτρεις των 2 τροχών πάει… Γκάζικαι ο Τομέας Μηχανολογίας & Μεταφορώντου ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας δεν θα μπορούσε παρά να συμμετέχει ως Υποστηρικτής, στη μεγαλύτερη γιορτή για τη μοτοσικλέτα και το scooterπου πραγματοποιείται στην Ελλάδα για 5ησυνεχή χρονιά! Ο λόγος για τοAthensScooterMoto Festival (SMF) 2016που θα φιλοξενηθεί στο χώρο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, από τις 20 έως τις 23 Μαΐου.
Οι εκπλήξεις και τα δώρα που επιφυλάσσουν οι διοργανωτές για τους επισκέπτες, περιλαμβάνουν1 ετήσια υποτροφία από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδαςγια την ειδικότητα «Τεχνικός Μηχανοτρονικής»,για έναν μεγάλο τυχερό που θα προκύψει μετά από κλήρωση, ενώ άλλοι 10 επισκέπτες μπορούν να διεκδικήσουν ένα εξειδικευμένο σεμινάριο στα SocialMedia, προσφορά του CARIERRA Γλυφάδας (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης ΔΥΟ), φορέα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.

Στο φετινό ScooterMoto Festival,οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν διάφορα shows και πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ η Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας ετοιμάζει μια θεματική έκθεση με σπάνιες κλασικές μοτοσικλέτες. Περισσότερες από 12 Λέσχες θα βρίσκονται στο SMF, με στόχο να μοιραστούν με τους επισκέπτες την αγάπη τους για τους δύο τροχούς.
Εξάλλου, μαθήματα τεχνικής οδήγησης θα δώσει η διεθνώς αναγνωρισμένη σχολή «CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL» στο κτίριο Δ10.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ScooterMoto Festival -Αθήνα 2016:  http://www.smf.events


ΙΝFO:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας:Λ. Βουλιαγμένης 57 και Αγησιλάου, 210 9640117
http://www.iek-xini.edu.gr/,www.facebook.com
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.