Έτσι έκαναν… “δουλειές” οι καναλάρχες! Δάνεια 95 εκατ το Mega και δεν έχει 3 εκατ για την άδεια. Προσφυγή κατά Παππά από Ψυχάρη


Με αυτόν τον τρόπο ανοίγουμε όλοι κανάλια και επιχειρήσεις. Δηλαδή με θαλασσοδάνεια από τράπεζες…

 


Η Τηλέτυπος, ιδιοκτήτρια εταιρία του Mega, προσέφυγε δια χειρός του προέδρου της, ιδιοκτήτη του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, σε προδικαστική διαδικασία, κατά του Νίκου Παππά, για την απόφαση της τιμής-εκκίνησης για τις άδειες των 3 εκατ ευρώ!!! Δηλαδή η Τηλέτυπος που έχει δανειοδοτηθεί με περισσότερα από 95 εκατ ευρώ από τις 4 συστημικές τράπεζες και που μένει στον αέρα γιατί υποτίθεται ότι από ημέρα σε ημέρα θα καλύψει την ήδη πολάκις καθυστερημένη ΑΜΚ των 25 εκατ ευρώ, ομολογεί ότι … δεν μπορεί να συγκεντρώσει το ποσό των 3 εκατ ευρώ για να συμμετάσχει στο νέο διαγωνιμό αδειοδότησης. Πέρα από το προφανές, οτι δηλαδή με αυτο τον τρόπο η ίδια η ιδιοκτησία του ( Στ. Ψυχάρης ) παραδέχεται το δίκαιο των επιχειρημάτων του Νίκου Παππά για μη βιώσιμα κανάλια που λειτουργούσαν με χρήματα του ελληνικού λαόυ από τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών και της ανάγκης να περιοριστεί σημαντικά ο αριθμός των καναλιών ώστε να μπορούν να γίνουν βιώσιμες επιχειρήσεις, ουσιαστικά η προσφυγή αυτή προαναγγέλλει και το τέλος του Mega, παρά τα παραμύθια Καψή στους εργαζόμενους, αφού ομολογείται, ότι όχι μόνο τα 11,5 εκατ που απαιτούνται άμεσα από τις τράπεζες για να μην κλείσουν το κανάλι, δεν είναι δυνατόν να εξευρεθούν, αλλά ούτε … 3 εκατ για την υποβολή φακέλου νέας αδειοδότησης. Είναι δηλαδή σαν να λέει ο Ψυχάρης στους εργαζόμενους του Mega, παιδιά ως εδώ ήταν, τώρα καντε την …
ΥΓ: Το γεγονός ότι αυτή η προσφυγή του Σταύρου Ψυχάρη σε προδικαστική διαδικασία κατά του νόμου Παππά, έρχεται λίγους μόνο ημέρες μετά την μυστική συνάντησή του με τον Ισίδωρο Ντογιάκο παρουσία του Αντ. Σαμαρά, δεν έχει σε τίποτα να κάνει με … τους δικαστές που θα κληθούν να αποφασίσουν επ” αυτής της προσφυγής. Το ρεπορτάζ που αποκάλυψε την νομική κίνηση Ψυχάρη αναφέρει:
Το Mega, η Τηλέτυπος Α.Ε. δηλαδή, προσέφυγε εναντίον της απόφασης του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά για την αδειοδότηση των καναλιών και συγκεκριμένα για τον «καθορισμό τιμής εκκίνησης για τις δημοπρατούμενες άδειες».
Προέβη προ ημερών σε προδικαστική προσφυγή, είναι το πρώτο νομικό βήμα πριν προσφύγει στα δικαστήρια. Αλλά το σπουδαίο είναι άλλο, όχι τόσο η προσφυγή που, όπως σας είπαμε, ήταν αναμενόμενη.
Η είδηση είναι πως το Mega δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν διαθέτει τα 3 εκατομμύρια ευρώ ώστε να πληρώσει την εγγύηση προκειμένου να συμμετάσχει στη διαδικασία.
«Ο καθορισμός», γράφει, «της τιμής εκκίνησης για καθεμία από τις τέσσερις (4) άδειες στο ύψος των τριών εκατομμυρίων ευρώ (3.000.000) καθιστά αδύνατη ή υπερβολικά δυσχερή την υποβολή προσφοράς εκ μέρους της Εταιρίας μας στην παραπάνω διαγωνιστική διαδικασία».
Και συνεχίζει για να μας το κάνει ακόμα πιο σαφές: «Η Εταιρία μας δεν είναι σε θέση να υποβάλει οικονομική προσφορά τουλάχιστον 3.000.000 ευρώ.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.