Κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο – μαμούθ με πάνω από 7.000 σελίδες! – Δεν περιλαμβάνεται ο «κόφτης»!


Λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τετάρτης έφτασε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο και κατατέθηκε γύρω στις 10:10μ.μ.
Αξίζει να σημειωθεί πως το νομοσχέδιο ξεπερνά τις 7.000 σελίδες με τον μεγαλύτερο όγκο του να αφορά στο ταμείο αποκρατικοποιήσεων.


Το ενδιαφέρον πολιτικά είναι πως τελικά στον κορμό του πολυνομοσχεδίου δεν περιλαμβάνονται οι ρυθμίσεις για τον περίφημο «κόφτη» οι οποίες αναμένεται να κατατεθούν με τροπολογία μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου την Κυριακή στην ολομέλεια.
Το νομοσχέδιο φέρνει μέτρα 1,9 δις ευρώ μέχρι το 2018 με νέα αύξηση του ΦΠΑ από το 23% στο 24%, αλλά και των ειδικών φόρων στα καύσιμα, στα ποτά, στα τσιγάρα, στην τηλεφωνία, και στον καφέ. Περιλαμβάνει και παρεμβάσεις στα δάνεια, στο ταμείο αποκρατικοποιήσεων, και στην αγορά ενέργειας.
Με τα μέτρα αυτά συμπληρώνονται τα 17 προαπαιτούμενα που θα τεθούν επί τάπητος την Δευτέρα το EWG με τελικό στόχο την σύνοδο των ΥΠΟΙΚ που συνεδριάζουν την Τρίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πολυνομοσχέδιο θα εισαχθεί την Πέμπτη στις 13:00 το μεσημέρι προς συζήτηση σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών, Δημόσιας Διοίκησης και Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.