Ρωσία προς Τουρκία: «Μιλάτε για την Κριμαία εσείς που έχετε εισβάλλει και επιβάλλει κατοχή στην βόρεια Κύπρο επί 40 χρόνια;»

«Η ΚΡΙΜΑΙΑ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ» 


του Βασίλη Καπούλα
Nέα ηχηρή "σφαλιάρα" έδωσε στην Τουρκία η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, η οποία απάντησε  στις προκλητικές δηλώσεις Τούρκων για «κατοχή» της Κριμαίας λέγοντας πως η Άγκυρα είναι αυτή που έχει εισβάλει και κατέχει παράνομα Κυπριακό έδαφος!
 

Η Μ.Ζαχάροβα υπενθύμισε στην Άγκυρα πώς δημιουργήθηκε το ψευδοκράτος, η «Τουρκική Δημοκρατία Β. Κύπρου» λέγοντας συγκεκριμένα:
 
«H Kριμαία ενώθηκε με τη Ρωσία ως αποτέλεσμα ελεύθερης βούλησης σε αντίθεση με τη Β.Κύπρο που οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις  έχουν εισβάλει και κατέχουν το έδαφος ως αποτέλεσμα επιθετικής στρατιωτικής εκστρατείας».
 
Πρόσφατα η Τουρκία το πήγε ακόμη παραπέρα μιλώντας για «κατοχή». Αλλά από ποιον ακούμε αυτά τα λόγια; Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι στην Κύπρο το ένα τρίτο του εδάφους είναι υπό κατοχή για πάνω από 40 χρόνια. Σύμφωνα με τα Η.Ε. ακόμη γίνονται διαβουλεύσεις για τους αγνοούμενους και τα θύματα της στρατιωτικής εισβολής. Γι' αυτό όταν λέτε αυτά τα λόγια πρώτα να κοιτάτε τον εαυτό σας. Και τότε, ίσως, μπορεί να ακούσουμε» είπε η Ζαχάροβα.
 
Είναι η δεύτερη ηχηρή δήλωση του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών σε δύο ημέρες μετά από την απαίτηση για φυλάκιση του Ρ.Τ.Ερντογάν και των συνεργατών του (δείτε σχετικά πατώντας ΕΔΩ) .
 
"Φυλακή για τον Ρ.Τ.Ερντογάν και τους συνεργάτες του". Αυτό τους αξίζει για τη σχέση τους με το ISIS είχε δηλώσει η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, που δεν κράτησε ούτε τα διπλωματικά προσχήματα. 
 
Τέλος ο Ν.Πεσκόφ απάντησε αρνητικά στην ερώτηση αν ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, θα παρακολουθήσει την Παγκόσμια Ανθρωπιστική Σύνοδο στην Κωνσταντινούπολη κλείνοντας κάθε "πόρτα" στην Άγκυρα.
 
"Η Ρωσία θα εκπροσωπηθεί σε κάποιο επίπεδο" απάντησε αόριστα ο Ν.Πεσκόφ.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.