Ελλάδα χώρα «πολυεργαλείο»- Α.Τσίπρας: «Μπορούμε να διαχειριστούμε και 30 εκατ. τουρίστες και χιλιάδες "κατατρεγμένους"»


Τελικά αυτή δεν είναι χώρα, αυτή είναι υπερδύναμη. Κάπως έτσι θα μπορούσε να ερμηνευθεί το μερος της ομιλίας του Έλληνα πρωθυπουργού αναφορικά με την οικονομία και τον τουρισμό.


Με εκατομμύρια έλληνες να πένονται και την ανεργία να παραμένει στο ταβάνι, ο Έλληνας πρωθυπουργός θεώρει πως μπορούμε όχι μόνο να υποδεχόμαστε τουρίστες αλλά και μετανάστες από όλα τα μέρη του κόσμου.
«Η Ελλάδα απέδειξε πως μπορεί να υποδεχτεί 30 εκατομμύρια επισκέπτες και ταυτόχρονα να προσφέρει καταφύγιο σε χιλιάδες κατατρεγμένους» είπε πιο συγκεκριμένα ο Α.Τσίπρας για να συνεχίσει:
 «Παράλληλα έχουμε καταφέρει η Ελλάδα να αποτελεί ένα φάρο σταθερότητας και ασφάλειας, σε μια ευρύτερα αποσταθεροποιημένη περιοχή»
«Η ελληνική φιλοξενία δεν είναι ένα στερεότυπο τουριστικής προώθησης που αναζητά εξαργύρωση, αλλά ένα διαχρονικό στοιχείο της ελληνικής ταυτότητας που ανάγεται στον Ξένιο Δία και συμπληρώθηκε με το ουσιώδες μήνυμα της χριστιανικής αγάπης, της σεμνής προσφοράς στον συνάνθρωπο», υπερθεμάτισε εν συνεχεία.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.