Σταματάει στις 29 Ιουλίου η δωρεάν αναβάθμιση των Windows 10


Σε καλή πορεία φαίνεται πως βρίσκεται η διείσδυση των Windows 10 στην αγορά, καθώς η Microsoft ανακοίνωσε πως οι συνολικές εγκαταστάσεις του νέου της λειτουργικού έχουν φτάσει τα 300 εκατομμύρια. Ο συγκεκριμένος αριθμός περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις σε υπολογιστές, πωλήσεις Windows 10 Mobile συσκευών αλλά και του Xbox One.Παράλληλα, η Microsoft μας υπενθυμίζει ότι στις 29 Ιουλίου σταματάει η δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης και από τις 30 Ιουλίου το κόστος αγοράς ή αναβάθμισης στα Windows 10, έχει διαμορφωθεί στα 119 δολάρια.
Ακόμη, η Microsoft δεν κρύβει την χαρά της αφού ο ρυθμός παρουσίας των Windows 10 σε διάφορες συσκευές θεωρείται μεγαλύτερος από αυτόν που υπήρχε στα Windows 7 και στα Windows 8. Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία έχει υψηλούς στόχους, και θέλει να φτάσει συνολικά σε 1 δισεκατομμύριο εγκαταστάσεις σε διάστημα 2-3 ετών.
Στο Windows blog, η Microsoft δημοσίευσε και ένα βίντεο με 10 λόγους για να κάνει κάποιος την αναβάθμιση...
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


πηγη
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.