Επανάσταση στην πολεμική τεχνολογία: Η Ρωσία ανέπτυξε νέο υπερηχητικό βλήμα που κινείται 10 φορές ταχύτερα από τον ήχο! (βίντεο)

ΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ της Μαρίνας Νικολάκη

Η Ρωσία αναπτύσσει νέους  διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους (ICBM), οι οποίοι  έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να διεισδύουν στα αμερικανικά  αντιπυραυλικά συστήματα , τόνισε ο Ρώσος  διοικητής των Στρατηγικών Πυραυλικών  Δυνάμεων Αντιστράτηγος Sergei  Karakayev στο ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Itar –TASS, και αναφέρουν  δυτικά δημοσιεύματα  .
«Αυτό εξαρτάται από το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν τηρούν καθόλου εποικοδομητική στάση και συνεχίζουν να ενισχύουν την  αντιπυραυλική τους  άμυνα , συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης  στοιχείων του συστήματος  στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ανάπτυξη νέων συγκροτημάτων πυραύλων που θα εισχωρούν στην αμερικανική  αντιπυραυλική ασπίδα », δήλωσε ο Karakayev.
Όπως έχει ήδη αναφερθεί, σύμφωνα με το Γ. Μοτσάκο και το pentapostagma.gr, η Ρωσία ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι θα προβεί σε συνολική  δοκιμή 16  πυραύλων ICBM  για το 2016 . Οι ρωσικές στρατηγικές Δυνάμεις θα πραγματοποιήσουν φέτος 100 ασκήσεις με την συμμετοχή ολόκληρου του προσωπικού, προκαλώντας την δύση.
hqdefault
Σύμφωνα με το Ρώσο Στρατηγό , οι δυνάμεις του,  έχουν στην διάθεση   νέους τύπους πυρηνικών κεφαλών που είναι αδύνατο για  οποιοδήποτε  σύστημα  να προβλεφθεί  το ίχνος πτήσης τους , προκειμένου να αχρηστευτεί  η αμερικανική αντιπυραυλική άμυνα .
«Αυτό επιτυγχάνεται τόσο μέσω συντομότερη φάση επιτάχυνσης και τους νέους τύπους  κεφαλών  ICBM , όσο και με την ακανόνιστη  τροχιά πτήσης και τα νέα μέσα της  υπέρβασης της εχθρικής αντιπυραυλικής ασπίδας που διαθέτουμε », είπε ο ίδιος.
Η Ρωσία έχει υλοποιήσει την δοκιμή ενός νέου υπερηχητικού βλήματος YU-71, το οποίο είναι ικανό να επιταχύνει  έως και δέκα φορές την ταχύτητα του ήχου, και το οποίο  κατέρχεται την ατμόσφαιρα σε ένα ακανόνιστο ίχνος πτήσης, ακολουθήματος μια μη προβλέψιμη βαλλιστική τροχιά. (Το  YU-71 εκτελεί ελιγμούς αποφυγής που καθιστά πολύ δύσκολο για τα συμβατικά συστήματα πυραυλικής άμυνας να τον υποκλέψουν .)
Μέχρι το 2021, οι  ρωσικές στρατηγικές Δυνάμεις (SMF) σχεδιάζουν να έχουν στην διάθεση τους ίσο αριθμό  σταθερών και κινητών πυραυλικών  συστημάτων ICBM.
«Λαμβάνοντας υπόψη τις αναλογίες των σταθερών και κινητών ομάδων  στρατηγικών πυραυλικών  Δυνάμεων, μπορεί να σημειωθεί ότι στα τέλη του 2021, οι ποσοτικοί δείκτες αυτών των ομάδων θα έρθουν σε ισορροπία μεταξύ τους . » σημείωσε Karakayev.
Σύμφωνα με το δελτίο της ατομικής υπηρεσίας και επιστήμονες, η Μόσχα έχει σήμερα στην διάθεση της  4.500 πυρηνικές κεφαλές, εκ των οποίων περίπου 1.780 από αυτές έχουν  αναπτυχθεί σε πυραύλους και σε βάσεις βομβαρδιστικών αεροσκαφών .
Οι επιπλέον 700 στρατηγικές κεφαλές φυλάσσονται σετ αποθήκες, μαζί με περίπου 2.000 μη στρατηγικές πυρηνικές κεφαλές.
Ο πιο ισχυρός πύραυλος είναι  ο βαλλιστικός πύραυλος  RS-28 Sarmat, ο νεότερος σούπερ πύραυλος ICBM της Ρωσίας» , δήλωσε ο Karakayev. Η πυρηνική αποτρεπτική ισχύ αποτελεί το «όπλο» για την παγκόσμια ισορροπία του τρόμου και ακόμη δεν έχει ξεπεραστεί από κάτι «άλλο».

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr
πηγη
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.