Η ανάπτυξη αναβάλλεται: Λoυκέτο βάζει γνωστή εταιρεία καταστημάτων μετά από 66 χρόνια - Εκατοντάδες άνθρωποι στο δρόμο

ΚΛΕΙΝΟΥΝ 50 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Η ανάπτυξη για άλλη μια φορά...αναβάλλεται καθώς ήρθε το τέλος εποχής για γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών αφού δεν κατάφερε να αντέξει στην κρίση με αποτέλεσμα σε λίγες μέρες να κατεβάζει και επίσημα ρολά. 
 

Σύμφωνα με πληροφορίες η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη για την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ έχει σαν αποτέλεσμα να κλείσουν 50 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα και να χάσουν τη δουλειά τους 450 εργαζόμενοι.
 
Τα τελευταία χρόνια ο επιχειρηματίας προσπάθησε με «νύχια και με δόντια» να σώσει την αλυσίδα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και οι φήμες που κυκλοφορούσαν τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς αυτή τη φορά θα αποδειχτούν αληθινές.
 
Η εταιρεία δραστηριοποιείται με τη σύγχρονη εμπορική της υπόσταση από το 1989 ενώ η ιστορία της βρίσκεται στις αρχές της δεκαετίας του 1950, οπότε και ξεκίνησε η λειτουργία της ως κατάστημα ηλεκτρικών ειδών.
 
Στους τομείς εμπορίας της Ηλεκτρονικής συγκαταλέγονται ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, ειδών τηλεφωνίας, κλιματιστικών, μικροσυσκευών, multimedia.
 
Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Ιωάννης Στρούτσης τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη να κρατήσει την επιχείρηση στα πόδια της, ενώ σε αυτό το πλαίσιο τα προηγούμενα χρόνια έγιναν περικοπές μισθών, απολύσεις εργαζομένων, ενώ έκλεισαν και πολλάκαταστήματα της εταιρείας σε επαρχιακές πόλεις και όχι μόνο.
 
Το 2014 μάλιστα, η εταιρεία Ηλεκτρονική είχε ζητήσει από όλους τους εργαζόμενους να προσφέρουν έναν μισθό, προκειμένου να διασωθεί η εταιρεία, κάτι που τότε είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.
 
Το αφεντικό της Ηλεκτρονικής, Ιωάννης Στρούτσης απέκτησε την εταιρεία το 1989 και έγινε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας έχοντας το 13% του μεριδίου αγοράς στην Ελλάδα και το 6 % στην Κύπρο.
 
Η εξέλιξη αυτή έρχεται να πιστοποιήσει για άλλη μια φορά την καθοδική πορεία της ελληνικής οικονομίας με την αξιολόγηση να εκκρεμεί γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να ξανασυμβούν δραματικές στιγμές....

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.