Το κόλπο για να διαβάσεις μηνύματα σε Messenger και WhatsApp χωρίς να το ξέρει ο αποστολέας


Οι εφαρμογές Messenger και WhatsApp είναι πολύ χρήσιμες για επικοινωνία, αλλά επίσης είναι εύκολο να αποκαλύψουν αν και πότε κάποιος σας αγνοεί.

Όταν ο παραλήπτης διαβάζει το μήνυμα που έχει λάβει είτε στο Messenger, είτε στο WhatsApp, τότε ο αποστολέας λαμβάνει ένα αποδεικτικό ανάγνωσης, είτε δύο σύμβολα «τσεκ» στο WhatsApp, είτε την ένδειξη ότι διαβάστηκε στο Messenger, με την εμφάνιση μιας μικρής φωτογραφίας.
Έτσι αν κάποιος σας στείλει μήνυμα και θέλετε να το διαβάσετε, αλλά να μην το δει ο αποστολέας, πιθανόν να φτάσετε στο σημείο ακόμη και να μην το ανοίξετε για να μην φανεί ότι τον αγνοήσατε.Πληροφορίες από το newsbeast.gr
Βέβαια, αν έχετε επιλέξει τη ρύθμιση ώστε το μήνυμα να εμφανίζεται με ένα μπάνερ πάνω στην οθόνη τότε μπορεί να δείτε ένα μέρος ή ακόμη και ολόκληρο το μήνυμα αν αυτό είναι μικρό. Ωστόσο υπάρχει μια λύση, ένα μικρό κόλπο που σας επιτρέπει να διαβάσετε το μήνυμά σας και ο παραλήπτης να μην ενημερωθεί ποτέ ότι το έχετε κάνει.
Αυτή η λύση ονομάζεται «Λειτουργία σε πτήση».
Πώς λειτουργεί: Όταν δείτε ότι σας έχει έρθει μήνυμα για παράδειγμα στο Messenger και θέλετε να το δείτε «κρυφά», πηγαίνετε στην αντίστοιχη επιλογή του κινητού σας και ενεργοποιήστε τη «λειτουργία σε πτήση» ή «χρήση σε πτήση». Στη συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε το μήνυμα που έχει φτάσει στη συσκευή σας και ο αποστολέας δεν θα καταλάβει ότι το είδατε, ούτε όταν βγάλετε τη λειτουργία σε πτήση εκτός αν ξαναπάτε και το ξαναδιαβάσετε.
Πρόκειται για ένα μικρό και χρήσιμο κόλπο αν θέλετε να διαβάσετε οπωσδήποτε το μήνυμά σας και πιθανόν δε θέλετε να απαντήσετε άμεσα ή καθόλου, οπότε και δεν θέλετε να το καταλάβει ο αποστολέας. Ουσιαστικά η «λειτουργία σε πτήση» κόβει τη σύνδεση στο διαδίκτυο, αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάσετε ό,τι έχετε λάβει μέχρι στιγμής.
messenger2messenger3messenger4messenger5
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.