Η σοκαριστική στιγμή που η ψυχή εγκαταλείπει το σώμα ενός ετοιμοθάνατου (σκληρό βίντεο)


Ο επιθανάτιος ρόγχος, οι τελευταίες ανάσες ενός τραυματία κάνουν το αίμα να παγώσει. Όχι από φόβο, αλλά επειδή έρχεται αντιμέτωπος με την έννοια του θανάτου.


Το βίντεο πρόβαλε το BBC1 και παγώνει το αίμα του τηλεθεατή. Δείχνει τις τελευταίες στιγμές ενός τραυματία που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Δείχνει τον επιθανάτιο ρόγχο, τις προσπάθειες να αναπνεύσει, το άδειο βλέμμα του, την παραίτηση του από κάθε προσπάθεια, μέχρι που τα μάτια του θολώνουν και η ζωή χάνεται από μέσα τους.


Ο Μάρτιν Κούζον το 2002, ήταν 26 χρονών. Ένα βράδυ βγήκε μαζί με την παρέα του από ένα κλαμπ στο Δυτικό Λονδίνο. Τότε και μπροστά σε 300 ανθρώπους, κάποιος άγνωστος τον πυροβόλησε πολλές φορές.
Μεταφέρθηκε μεταξύ ζωής και θανάτου στο Royal London Hospital όπου οι γιατροί μετά από αλλεπάλληλες επεμβάσεις κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του, και να τον σώσουν. Ένα θραύσμα όμως είχε σφηνωθεί στη βάση του κρανίου του και σύμφωνα με τους γιατρούς, είχε καταστρέψει μεγάλο μέρος από τον εγκέφαλο.


Ο Μάρτιν θα ζούσε, αλλά θα έμενε για πάντα φυτό. Δεν θα είχε επικοινωνία με τον έξω κόσμο, δεν θα πονούσε, δεν θα ένιωθε, θα ήταν εγκλωβισμένος στη μοναξιά του. Και πραγματικά έζησε έτσι καθηλωμένος, ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο, επί 13 χρόνια. Μέχρι που τον Αύγουστο του 2015, άφησε την τελευταία του πνοή, λυτρώθηκε…
Η αδερφή του κατέγραψε την συγκλονιστική στιγμή, όπου ο Μάρτιν πεθαίνει. Η ψυχή του Μάρτιν αποχωρίζεται από το σώμα. Και πριν λίγες ημέρες το βίντεο αυτό το πρόβαλλε το BBC1, μαζί με μια υποσημείωση. Η οικογένεια προσφέρει αμοιβή σε όποιον γνωρίζει κάτι για τους δράστες, ή το δράστη που το 2002 πυροβόλησε τον Μάρτιν.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.