Το Αρεταίειο αποκτά Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας


Εξειδικευμένο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας εγκαινιάζει η Β' Χειρουργική Κλινική του Αρεταίειου, στο πλαίσιο της βελτίωσης της λειτουργίας της και στην προσπάθεια μείωσης του χρόνου αναμονής των ασθενών για χειρουργικές θεραπείες, που απαιτούν βραχύ χρόνο μετεγχειρητικής νοσηλείας. Πρόκειται για ένα Τμήμα με πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα χειρουργείου για λαπαροσκοπικές επεμβάσεις, με χρονικά μικρότερη, αλλά παράλληλα ασφαλή, νοσηλεία.Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση ο στόχος του Τμήματος θα είναι να εξυπηρετήσει 600-800 ασθενείς μέσα στο έτος.
 « Αυτό θα βοηθήσει ιδιαιτέρως στην αποσυμφόρηση της λίστας αναμονής για εισαγωγή στη Β' Χειρουργική Κλινική, στην οποία περιλαμβάνονται και ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία αφορούν κυρίως σε ογκολογικές ασθένειες και στους οποίους ο συνολικός χρόνος νοσηλείας είναι μακρύτερος έως την έξοδό τους από το νοσοκομείο».
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.