ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ! Ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε ότι μειώθηκε η ροή των μεταναστών στην Ελλάδα


Για μείωση της ροής των μεταναστών στην Ελλάδα η οποία έχει καταστεί δυνατή μετά  από την έγκριση του σχεδίου για την καταπολέμηση της κρίσης της μετανάστευσης, κάνει λόγο ο Τούρκος Πρωθυπουργός, σύμφωνα με  τα διεθνήΜΜΕ.Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε ότι μετά την έναρξη ισχύος της συμφωνίας για τη μετανάστευση με την ΕΕ, ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα από την Τουρκία έχει μειωθεί σημαντικά.
«Μετά την έναρξη της εφαρμογής της συμφωνίας με την ΕΕ, ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα από την Τουρκία έχει μειωθεί δραστικά . Αν τον Οκτώβριο, ήταν έξι χιλιάδες μετανάστες, μετά τις 20 Μαρτίου ο αριθμός αυτός είχε μειωθεί σε 350 άτομα την ημέρα. Αυτή είναι μια επιτυχία που κατέστη δυνατή χάρη σε μια συμφωνία. Την Δευτέρα ήρθαν σε μας από την ΕΕ περίπου 200 μετανάστες οι οποίοι  εστάλησαν στη Γερμανία, την Ολλανδία και τη Φινλανδία. Το  κύριο ζήτημα  τώρα να σταματήσει εντελώς η ροή των μεταναστών  », δήλωσε ο Νταβούτογλου κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Φινλανδία και  συνέντευξη τύπου, στην οποία παρέστη ο Φιλανδός ομόλογος του  Juha Sipilä.
Στην κυριολεξία ο Τούρκος Πρωθυπουργός μας εμπαίζει , διότι ο ίδιος και η κυβέρνηση του είχαν υποσχεθεί να διακόψουν εντελώς τις ροές των μεταναστών. Δηλαδή με τα 350 άτομα την ημέρα που έρχονται στην Ελλάδα μας κάνει και  χάρη  ο Νταβούτογλου. Αυτά καλό είναι να τα βλέπουν οι Γερμανοί οι οποίοι κάθονται και συζητάνε μαζί του σαν «πολιτισμένοι άνθρωποι» , ξεχνώντας με ποιους ακριβώς έχουν να κάνουν.
Την Δέκατη όγδοη του  Μαρτίου οι επικεφαλείς  των κρατών μελών της ΕΕ και των κυβερνήσεων συμφώνησαν σε ένα κοινό σχέδιο με την Τουρκία για την καταπολέμηση της μεταναστευτικής κρίσης, ενώ η συμφωνία άρχισε να πραγματοποιείται από τις 20 Μαρτίου.
Τη Δευτέρα, ξεκίνησε επίσημα η απέλαση των παράνομων προσφύγων από τα ελληνικά νησιά στο πλαίσιο της ΕΕ-Τουρκίας για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης συμφωνίες.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.