Τεράστια Απάτη (σε εξέλιξη) στο Αιγαίο

ΤΟ ΝΑΤΟ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!Το ΝΑΤΟ όχι μόνο δεν κάνει τίποτα απολύτως στο Αιγαίο, αλλά …μειώνει και τις δυνάμεις του, στέλνοντας πλοία της SNMG2 στη Μαύρη Θάλασσα! Κάθονται που κάθονται στο Αιγαίο σου λέει, ας πάνε εκεί που όλο και κάτι παραπάνω θα κάνουν…Η ΕΕ για την οποία έχουμε φτύσει αίμα, έχουμε χύσει δάκρυα και μέχρι και συλλαλητήρια έκαναν συμπολίτες μας με το σύνθημα “Μένουμε Ευρώπη”, που είναι; Ανοιχτά της Λιβύης θα επαναλάβουμε αναμένοντας πότε θα αυξηθούν οι ροές προσφύγων από τη Λιβύη! Κι επειδή φαίνεται ότι έχουν σίγουρες πληροφορίες γι΄ αυτό αυξάνουν τη ναυτική τους δύναμη με ακόμ τρία πολεμικά πλοία από την Ιρλανδία!

Χθες ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δέχθηκε στο γραφείο του τον Έλληνα πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ Μ.Κωσταράκο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Γιούνκερ έχει ζητήσει από τον Κωσταράκο να του ετοιμάσει μια εισήγηση για την δημιουργία ενός μηχανισμού που θα ενεργοποιείται σε γεγονότα όπως αυτά των Βρυξελλών. Δεν έχει σχέση με τον Ευρωστρατό για τον οποίο δεν υπάρχουν…νέα. Είναι άλλο πράγμα αυτό που ζητά ο Γιούνκερ. Η ουσία όμως είναι ότι ο πρόεδρος της ΕΕ ζητά από τον Έλληνα πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής σχέδια και απόψεις.

Που σημαίνει ότι κι αυτός με τη σειρά του μπορεί να μιλήσει ,να κάνει προτάσεις και να καταθέσει σχέδια όχι μόνο γι΄ αυτά που του ζητούν αλλά για όσα θέματα θεωρεί ότι πρέπει να προβληματίσουν σοβαρά τους πολιτικούς του προϊσταμένους. Το ΄χει κάνει; Έχει εξηγήσει ότι δεν είναι δυνατόν να εμφανίζεται πρόθυμη η ΕΕ να αυξήσει τις δυνάμεις της σε περιοχές που επί του παρόντος δεν έχουν θέμα και να αφήνει τελείως “γυμνό” το Αιγαίο;

Για να τοποθετήσουμε Έλληνα σ΄ αυτή τη θέση δώσαμε προφανώς πολλά ως χώρα. Πάντα σ΄ αυτές τις περιπτώσεις για να κερδίσεις κάτι δίνεις,κάτι υπόσχεσαι,κάπου κάνεις πίσω για να εξασφαλίσεις τις ψήφους που χρειάζεσαι . Μας κόστισε και μας κοστίζει πολύ και οικονομικά αυτή η τοποθέτηση. Τόσο πολύ που και η “πολλοστή φορά δεξιά”αλλά και η “πρώτη δεύτερη φορά αριστερά” κυβέρνηση αρνούνται πεισματικά να ανακοινώσουν το κόστος.

hellasforce.com
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.