Δήλωση-σοκ από Ν.Τόσκα: «Οι δαρμένοι στην Ειδομένη θα είναι οι αυριανοί τζιχαντιστές» - Άρχισαν ήδη να φωνάζουν «Αλάχ Ακμπάρ» (βίντεο)

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 



Σε μία δήλωση που προκάλεσε αίσθηση και ερωτήματα προέβη πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας σχολιάζοντας τα χθεσινά επεισόδια στην Ειδομένη. “Οι χθεσινοί δαρμένοι θα είναι οι αυριανοί τζιχαντιστές και αυτό δεν το θέλει κανείς”, είπε και η δήλωση του έρχεται να προστεθεί στους παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες που φώναζαν “Αλάχ Ακμπάρ”.


Ο κ. Τόσκας αναφέρθηκε και στον ύποπτο ρόλο των “αλληλέγγυων” και των ΜΚΟ τόσο στην Ειδομένη όσο και στα νησιά, όπου υπάρχουν κέντρα φιλοξενίας παράνομων μεταναστών και προσφύγων, αλλά δεν είπε τι ακριβώς κάνει η κυβέρνηση για να αποτρέψει ενέργειες σε βάρος των εθνικών συμφερόντων.
Υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για συγκεκριμένα άτομα, έχουν γνώση οι φύλακες”, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, αφήνοντας ωστόσο σαφή υπονοούμενα για τη στάση της Δικαιοσύνης, λέγοντας πως “έχουμε δώσει στοιχεία γι' αυτούς τους ανθρώπους, έχουμε ονόματα, έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη” ωστόσο στην ερώτηση γιατί δεν υπήρξαν διώξεις απάντησε ότι αυτό δεν είναι ευθύνη του υπουργείου.
Ως προς το ζήτημα της αποσυμφόρησης της Ειδομένης ο κ. Τόσκας είπε χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραυδιά, λέγοντας ότι γίνονται προσπάθειες δημιουργίας νέων δομών ενώ σχεδιάζεται ακόμη και να νοικιαστούν βιομηχανικοί χώροι.
Εξάλλου ο κ. Τόσκας είπε πώς δεν πέρασαν Σκοπιανές δυνάμεις σε ελληνικό έδαφος κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν την Κυριακή στην Ειδομένη.
Όπως ξεκαθάρισε, τα χθεσινά επεισόδια στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης-πΓΔΜ σημειώθηκαν μεταξύ των παράνομων μεταναστών που βρίσκονται στο σημείο και των αρχών της γειτονικής χώρας, κατά τη διάρκεια των οποίων άνοιξαν τρύπα στον Σκοπιανό φράχτη, μέσα από την οποία οι Σκοπιανοί αστυνομικοί έριξαν τα δακρυγόνα και τις πλαστικές σφαίρες, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι πέρασαν σε ελληνικό έδαφος.
Οι Σκοπιανοί χρησιμοποίησαν υπέρμετρη βία, τόνισε ο Νίκος Τόσκας και αναφερόμενος στην τακτική των ελληνικών δυνάμεων ο κ. Τόσκας σημείωσε ότι έκαναν σωστές κινήσεις. "Έχω μάθει να βλέπω και λίγο στο μέλλον. Οι σημερινοί δαρμένοι αν δεν προσέξουμε μπορεί να είναι οι αυριανοί τζιχαντιστές".
Σε ότι αφορά το τεράστιο πρόβλημα με τους 13.000 ανθρώπους που βρίσκονται στον αυτοσχέδιο καταυλισμό της Ειδομένης, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, εκτίμησε ότι μέχρι το Πάσχα το μεγαλύτερο μέρος του θα έχει λυθεί.
Δεν θέλουμε να φτιάξουμε στην Ειδομένη ένα νέο Καλαί, σημείωσε ο Νίκος Τόσκας, λέγοντας πως ήδη φτιάχνονται χώροι από το υπουργείο Άμυνας όπου θα μεταφερθούν οι πρόσφυγες που βρίσκονται στον καταυλισμό της Ειδομένης.
"Τόσο η Ειδομένη όσο και ο Πειραιάς, τα δύο σημεία όπου εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα σε ότι αφορά το προσφυγικό, πρόκειται να αποσυμφορηθούν σύντομα", τόνισε ο Νίκος Τόσκας.
Η κατάσταση πάντως όσο πηγαίνει και ξεφεύγει από κάθε έλεγχο με τους παράνομους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Τα επεισόδια αυξάνονται τόσο στην Ειδομένη όσο και στον Πειραιά και στα νησιά και οι Έλληνες πολίτες ανησυχούν σε σημαντικό βαθμό για την ασφάλεια τους. 

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.