ΠΣΑΠ & Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον Σύλλογο «Η ΠΙΣΤΗ»

ΟΤΑΝ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

Εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ, διαιτητές, αθλητικοί δημοσιογράφοι,αλλά και εκπρόσωποι από τις Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε) και από τονΣύλλογο «Η ΠΙΣΤΗ» για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλή Ξυνή, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου στην Αθήνα, Πατησίων 31.


Στόχος της συνάντησης, η οποία έλαβε χώρα την Τρίτη 29 Μαρτίου, με συντονιστή τον κ. Αντώνη Γλύκα (Διευθυντή Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα Ε.Ο. ΞΥΝΗ), ήταν να επέλθει συμφωνία αναφορικάμε τις λεπτομέρειες για τονμεγάλο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώναπου θα πραγματοποιηθεί μεταξύ της μικτής ομάδας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ & του MediterraneanCollegeκαι της ομάδας του ΠΣΑΠ (Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών), το Σάββατο 21 Μαΐου.
Τα έσοδα από τον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα θα διατεθούν για το σπουδαίο έργο που συντελείται χρόνια τώρα από τον Σύλλογο «Η ΠΙΣΤΗ» για τα παιδιά που δίνουν καθημερινά μάχη με τον καρκίνο.
Του μεγάλου φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα, θα προηγηθεί ένα τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ των φορέων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ –ΙΕΚ ΞΥΝΗ και MEDITERRANEANCOLLEGE. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνάντησης, έγινε κλήρωση, η οποία ανέδειξε τα «ζευγάρια» των αγώνων του τουρνουά. Εν προκειμένω, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας θα αντιμετωπίσει… στο γήπεδο το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, και το MediterraneanCollegeΑθήνας θα έρθει αντιμέτωπο με το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά.

INFO
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500, www.iek-xini.edu.gr

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.