Ειδομένη: Τα ύποπτα παιχνίδια των ξένων ΜΚΟ- Γερμανοί και Άγγλοι «αλληλέγγυοι» ξεσηκώνουν τους πρόσφυγες-λάθροΜια ανακυκλούμενη ομάδα 100 «αλληλέγγυων» που δεν ανήκουν σε ΜΚΟ και επίσημες εθελοντικές ομάδες αποτελούν το μεγαλύτερο «αγκάθι» στις προσπάθειες της κυβέρνησης να αδειάσει η Ειδομένη.


Σύμφωνα με εφημερίδα η αστυνομία έχει κάνει προσπάθειες να συλλέξει στοιχεία για την ταυτότητά τους, χωρίς όμως να καταφέρει να ελέγξει την κατάσταση.
Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται κυρίως για άτομα από τη Γερμανία και την Αγγλία πολλά εκ των οποίων συνηθίζουν να έχουν ως έδρα το χωριό Μικρό Δάσος.
Πάγια τακτική είναι να απομακρύνουν δημοσιογράφους και κάμερες, ενώ η φήμη που κυκλοφόρησε για άνοιγμα συνόρων πριν μια εβδομάδα ξεκίνησε από γυναίκα που ανήκει στην ομάδα αυτών που ήρθαν από το εξωτερικό.
Αστυνομική πηγή αναφέρει ότι «τα άτομα αυτά δεν έχουν όνομα και δεν θέλουν να ανήκουν σε κάποια οργάνωση ακριβώς για αυτό το λόγο. Για να μην έχουν όνομα. Έχουμε διαπιστώσει ότι όποτε ξεσπούν επεισόδια, κάποιος από αυτούς βρίσκεται στο σημείο.».
Στην περιοχή έχει παρατηρηθεί διαστηριότητα από τη σκοπιανη ΜΚΟ Legis τα μέλη της οποία περνούν τα σύνορα, μένουν για πολλές ώρες στην Ελλάδα και επιστρέφουν στα Σκόπια.
Οι ελληνικές αρχές δεν καταγράφουν την είσοδο ή την έξοδό τους...
Το μαύρο βανάκι
Το μαύρο βανάκι στάθμευε στους λασπωμένους δρόμους. Πέντε άντρες κατέβηκαν από αυτό, φόρεσαν γιλέκο, πήγαν στις σκηνές, έβγαλαν φωτογραφίες, μίλησαν με μετανάστες , μπήκαν σε μια σκηνή έμειναν για ώρα. Δεν πρόσφεραν ούτε ένα καρβέλι ψωμί...
Το σκηνικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα κα το περιγράφει φωτορεπόρτερ μεγάλου δικτύου. Στη συνέχεια έβαλαν στο facebook ή στην ιστοσελίδα τους τις φωτογραφίες...
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.