«Σπρώχνουν» τους Κούρδους για δικό τους κράτος οι Αμερικανοί

Ανησυχία στην τουρκική κυβέρνηση


Τουρκικά μέσα ενημέρωσης καυτηριάζουν την συμφωνία που έχει επιτευχθεί μεταξύ των Κούρδων της Συρίας και της Ουάσινγκτον, η οποία που ουσιαστικά οδηγεί...
... στην ίδρυση ανεξάρτητης κουρδικής οντότητας.


Σύμφωνα με αυτήν το κουρδικό PYD θα καταλάβει τις περιοχές Azaz, Cobanbey, Aktarin, Munbij και Gandura της βόρειας Συρίας με την βοήθεια της αμερικανικής αεροπορίας. Συγκεκριμένα, 5000 πολιτοφύλακες του PYD θα επιτεθούν εναντίον του ΙΚ στις περιοχές Tishrin, Tel Rifat και Arfin, με σκοπό την κατάληψη τους σε διάστημα 20 ημερών.

Επιπλέον, ανώτεροι αξιωματούχοι των ΗΠΑ διαβεβαίωσαν τους Κούρδους πως θα τους παρέχουν στρατιωτική βοήθεια για την κατάληψη αυτό το καλοκαίρι και του Cobanbey, τουρκμενικής πόλης της βόρειας Συρίας κοντά στα σύνορα με την Τουρκία. Το Cobanbey συνιστά πόλη στρατηγικής σημασίας βόρεια του Χαλεπίου και βρίσκεται αυτήν την στιγμή υπό τον έλεγχο του ISIS.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου