Νέα ΒΟΜΒΑ στην αγορά! Λουκέτο σε τεράστια εταιρεία...


Την κατιούσα έχει πάρει η ελληνική οικονομία η οποία έχει βυθιστεί στην ύφεση και καταρρέει ταχύτατα. Αρνητικό ήταν το τέλος της εταιρίας Αφοί Καρυπίδη, η οποία κατέθεσε αίτηση προκειμένου να υπαχθεί στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. Η εταιρία διαθέτει 131 σούπερ μάρκετ στη Βόρεια Ελλάδα και απασχολεί περίπου 1.400 εργαζομένους. 
Μέχρι και τον προηγούμενο μήνα, η εταιρία συνεργαζόταν με τον Όμιλο Μαρινόπουλου, αλλά λίγο μετά τη συμφωνία μεταξύ Μαρινόπουλου και Σκλαβενίτη, η συνεργασία διεκόπη και η εταιρία Αφοί Καρυπίδη οδηγήθηκε στην οικονομική καταστροφή.

Επιπλέον οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για περισσότερο από 4 μήνες, ενώ δεν έλαβαν ποτέ το επίδομα άδειας για το 2015. Οι εργαζόμενοι θέλοντας να διαμαρτυρηθούν, προχωρούν σε απεργία μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.