Είναι οριστικό!Η κυβέρνηση ετοιμάζει "πόλεις προσφύγων"...


«Καταυλισμοί προσφύγων –Βασικές αρχές Δημιουργίας, Οργάνωσης, Λειτουργίας» .Αυτός είναι ο τίτλος του εγχειριδίου που έχει γράψει ο κ. Αναστάσιος  Γερασιμάτος, Emergency and Disaster Manager.


Σύμφωνα με τον ίδιο, σκοπός του εγχειριδίου είναι να διαφωτίσει όσους εμπλέκονται στην δημιουργία καταυλισμών προσφύγων σε όλη την Ελλάδα όπως Περιφερειάρχες,Δημάρχους και σε κάθε αρμόδια κρατική υπηρεσία.

Ο κ. Αναστάσιος Γερασιμάτος δηλώνει ακόμη πως είναι πρωτόγνωρη για τη χώρα μας η διαδικασία για τον σχεδιασμό ,την δημιουργία και τη λειτουργία καταυλισμών και πολλοί δεν γνωρίζουν τι και πως ,το εγχειρίδιο θα αποτελέσει την βάση στην οποία θα εργαστούν και θα υλοποιήσουν το έργο της εγκατάστασης μεταναστών ανά την Ελλάδα.

Σίγουρα τέτοιες κινήσεις δεν ωφελούν τον τόπο και υπονομεύουν το μέλλον της Ελλάδας.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.