Έσκασε ΤΩΡΑ! Πάνε σε εκλογές…


Ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε μυστική… στιχομυθία με βουλευτή του ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτει πως σύντομα θα οδηγηθούμε σε εκλογές και μάλιστα απηύθυνε πρόταση συνεργασίας στο κεντροαριστερό κόμμα!Σύμφωνα με πληροφορίες ο  Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς προσέγγισε την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου και της κάνει πρόταση συνεργασίας με την κυβέρνηση: «Εσύ και αυτός ο Κεγκέρογλου τι θέλετε και αντιστέκεστε, αφού τελικά θα πάμε στις εκλογές όλοι μαζί», φέρεται να είπε ο Παππας, παρουσία και των πρέσβεων Αργεντινής, Γαλλίας και Βελγίου καθώς και του Περιφερειάρχη Κ. Μπακογιάννη. Η κυρία Χριστοφιλοπούλου μόλις συνήλθε από την έκπληξη του είπε: «Μας πώς να πάμε όλοι μαζί; Η βάση μας σας μισεί όλους και ιδιαιτέρως τους ενοίκους του Μαξίμου», αλλά ο κ. Παππάς στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να κρατηθεί στην εξουσία, έκανε πως δεν κατάλαβε: «Αυτά θα τα βρούμε στην πορεία. Στο τέλος θα πάμε όλοι μαζί, θα το δεις», της είπε χαμογελώντας.

Αναμένεται να φανεί μέσα στις επόμενες μέρες κατά πόσο ευσταθεί μια τέτοια συνομιλία.
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.