Οι πρόσφυγες ήρθαν μόνιμα: 9 στους 10 θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΟ 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Εννιά στους δέκα πρόσφυγες θέλουν πλέον να παραμείνουν μόνιμα στην Ελλάδα καθώς συνειδητοποίησαν ότι ο "δρόμος" για την Γερμανία έκλεισε οριστικά όπως και για την υπόλοιπη ΕΕ.


Η τακτική των προσφύγων και αλλά και των λαθρομεταναστών που φτάνουν στα νησιά μετά τις 20 Μαρτίου οπότε και υπεγράφη η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας άλλαξε και πλέον 9 στους 10 καταθέτουν αίτηση ασύλου με την ελπίδα να παραμείνουν τουλάχιστον στη χώρα μας.
Και γιατί να μην το θέλουν; Δωρεάν σίτιση,στέγαση και περίθαλψη έχουν
Το σαθρό στην όλη Ιστορία είναι πως οι Ευρωπαίοι απαιτούν από την Ελλάδα να λάβει και άλλα σκληρά και ελεεινά μέτρα κατά του λαού της και την ίδια στιγμή να περιθάλψει,σιτίσει,στεγάσει χιλιάδες ανθρώπων. Η ευρωπαϊκή υποκρισία έχει ξεσκεπαστεί σε όλο της το "μεγαλείο".
Eτοιμάζονται νέοι φόροι στα καύσιμα, στον φόρο εισοδήματος, ακόμα και στο ίντερνετ. Ίσως ο στόχος να είναι να αναγκάσουν τον γηγενή Έλληνα να το πάρει απόφαση να πάει στην... Νέα Ζηλανδία και στα νησιά Φίτζι και ανοίξει χώρο για τους αλλοδαπούς που θα γίνουν οι καινούριοι "Έλληνες". 
Το μείγμα των μέτρων που ζητούν οι δανειστές θα πρέπει να φέρει το προσδοκώμενο πρωτογενές πλεόνασμα του 3,5% του ΑΕΠ έως το 2018! Κι όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν διαχειριζόμενοι το προσφυγικό-λαθρομεταναστευτικό!

Έτσι αυτό που το pronews.gr από την αρχή έλεγε θα γίνει πραγματικότητα. Οι αλλοδαποί θα μείνουν  και απειλείται πλέον η εθνολογική, η θρησκευτική και η κοινωνική σύνθεση της χώρας με σοβαρή αλλοίωση καθώς οι περισσότεροι εκ των προσφύγων στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Σουνίτες μουσουλμάνοι (όχι Σιίτες που έχουν καλές σχέσεις με τους Ελληνορθόδοξους, ούτε Αλαουϊτες που κατά βάση έχουν χριστιανικές δοξασίες και δέχονται τον Τριαδικό Θεό, ούτε βεβαίως Χριστιανοί, είτε Ορθόδοξοι είτε άλλου δόγματος για να είναι συμβατοί με την ελληνική κοινωνία)
Αυτή τη στιγμή στα νησιά βρίσκονται σχεδόν 5.500 αλλοδαποί οι περισσότεροι εκ των οποίων έφτασαν μετά τις 20 Μαρτίου χωρίς οι ροές να έχουν σταματήσει.
Η τακτική αυτή δημιουργεί νέα πίεση στα νησιά καθώς όσοι καταθέτουν αίτηση ασύλου θα παραμένουν εκεί για όσο διάστημα εξετάζεται το αίτημά του σε πρώτο και δεύτερο βαθμό.
Όμως την ίδια ώρα οι θέσεις στα κέντρα φιλοξενίας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου δεν ξεπερνούν τις 6.000 και δεδομένης της συνεχούς άφιξης προσφύγων τουλάχιστον μέχρι σήμερα, ο αριθμός των παραμένοντων εκεί θα αυξάνεται συνεχώς και για άλλη μια φορά δεν θα γίνει διαχειρίσιμος.
Πρόκειται για άλλη μια παρενέργεια της "συμφωνίας" ΕΕ-ΝΑΤΟ όπου η Τουρκία πήρε τα πάντα και εμείς πήραμε τους... αλλοδαπούς.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι Ευρωπαίοι και θέλουν να συντηρήσουμε όλον αυτόν τον δύστυχο κόσμο αλλά και να μην έχουμε ουδεμία οικονομική ενίσχυση και καμία οικονομική ελάφρυνση για τον ελληνικό λαό που έχει καταστραφεί ολοσχερώς από έξι χρόνια Μνημονίων και τον περιμένουν τουλάχιστον άλλα... σαρανταέξι.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.