Εκπληκτικό: Ένας 3D καθρέφτης δείχνει τις αλλαγές στο σώμα σας και το αν χάνετε όντως κιλά! (φωτό- βίντεο)


Oι καθρέφτες, όπως και οι άλλες μέθοδοι παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης, όπως το σωματικό βάρος και ο Δείκτης Μάζας Σώματος, μπορεί να είναι παραπλανητικοί.


Κοιτάζοντας το σώμα σας εξωτερικά (καθρέφτης) δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τις αλλαγές που συμβαίνουν στο εσωτερικό. Επίσης, ένα νούμερο στην ζυγαριά δεν σας δείχνει την μυϊκή σας μάζα. Η μέτρηση του σωματικού λίπους είναι ένας πολύ πιο ακριβής τρόπος για να αξιολογήσετε την φυσική σας κατάσταση, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν τα απαραίτητα εργαλεία για τέτοιον υπολογισμό, όταν είναι στο σπίτι τους. Ο καθρέφτης “Naked 3D Fitness Tracker” ήρθε για να τ' αλλάξει όλα αυτά!
Το σύστημα, που σχεδιάστηκε από την εταιρεία Naked Labs στην διαβόητη Silicon Valley των ΗΠΑ, είναι ουσιαστικά ένας “μαγικός” καθρέφτης, που υπολογίζει αναλύει δεδομένα για το σωματικό λίπος και την μυική μάζα του ατόμου, ενώ μπορεί να καταγράφει και να παρουσιάζει κάθε αλλαγή στο σώμα του με την πάροδο του χρόνου.
καθρέφτης
Φυσικά συνδέεται με εξειδικευμένη εφαρμογή σε έξυπνο κινητό τηλέφωνο και έχετε όλη σαν την σωματική πρόοδο στο χέρι σας ανά πάσα στιγμή, για να ξέρετε πού βρίσκεστε.


Η εταιρεία έχει διεξάγει beta-testing με πραγματικούς ανθρώπους από το 2015. Μέχρι στιγμής, οι δοκιμαστές αναφέρουν ότι η λειτουργία time-lapse της εφαρμογής, όπου μπορείτε πραγματικά να δείτε το σώμα σας να αλλάζει από μέρα σε μέρα, τους βοηθάει πάρα πολύ να μείνουν πιστοί στο διατροφικό και γυμναστικό πρόγραμμά τους. Λένε, επίσης, ότι ο καθρέφτης Naked 3D Fitness Tracker δεν είναι μόνο για εκείνους που θέλουν να χτίσουν μυς, ή να χάσουν λίπος.
Ακόμα και οι έγκυες μπορούν να δουν πώς αλλάζει το σώμα τους, ή άλλοι άνθρωποι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα μιας χειρουργικής πλαστικής επέμβασης, ή και πιο απλής, όπως η εμφύτευση τριχών στο κεφάλι.
Δεν υπάρχουν κουμπιά και οθόνες στο καθρέφτη. Ο χρήστης χρειάζεται απλά να σταθεί μπροστά στον καθρέφτη, επάνω σε μια ζυγαριά και να περιμένει να ανάψει ένας κύκλος από led φωτάκια, που υποδεικνύει ότι έχουν ληφθεί όλες οι μετρήσεις και εικόνες μέσω σάρωσης με λέιζερ. Όλα τα υπόλοιπα περιλαμβάνονται στην εφαρμογή για το κινητό, η οποία θα είναι διαθέσιμη τόσο για iOS, όσο και για Android.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Πηγή: iatropedia.gr

πηγη
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.