Θέλουν μας στείλουν πίσω 100.000 λαθρομετανάστες από τη Γερμανία!


Όχι μόνο δεν πρόκειται να φύγει ούτε ένα «προσφυγάκι» από τη χώρα για τας Ευρώπας, αλλά υπάρχει σοβαρότατη πιθανότητα να μας έρθουνε πίσω και κάποιοι απ’ αυτούς που πέρασαν τα σύνορα το 2015!Έτσι, ο συντονιστής της Γερμανίας για θέματα εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, Πέτερ Αλτμάιερ, προτείνει να αυξηθούν οι απελάσεις από τη χώρα εντός του 2016 και καλεί τα γερμανικά κρατίδια να πράξουν αναλόγως. Ειδικότερα, ο Αλτμάιερ υποστήριξε ότι πρέπει να προχωρήσουν οι απελάσεις όλων όσοι έχουν κάνει αιτήσεις ασύλου και δεν έγιναν δεκτές, που υπολογίζονται σε περισσότερους από 100.000!
Κι όπως προβλέπει η συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ, όσοι δεν δικαιούνται άσυλο σε κάποια χώρα της Ε.Ε., επιστρέφουν «πακέτο» στην πρώτη ευρωπαϊκή χώρα, στην οποία πάτησαν το πόδι τους. Δηλαδή, στην Ελλάδα!
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.