Η μητέρα των μαχών ξεκίνησε στο Χαλέπι: 10.000 ισλαμιστές εναντίον Ρώσων πεζοναυτών, Χεζμπολάχ και Ιρανών - Βομβαρδίστηκε τουρκικό έδαφος (vid)

ΣΦΟΔΡΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑτου Βασίλη Καπούλα
H μητέρα των μαχών ξεκινάει στο Χαλέπι: 10.000 ισλαμιστές ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και τουρκικές ειδικές δυνάμεις έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή σύμφωνα με το ρωσικό Γενικό Επιτελείο.


Οι ισλαμιστές θα βρεθούν αντιμέτωποι με χιλιάδες στρατιώτες που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή και συγκεκριμένα Ρώσους πεζοναύτες, Xεζμπολάχ, Κούρδους, συριακό Στρατό, Ιρακινοί παραστρατιωτικοί και την 65η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία του Ιράν.
"Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, περίπου 8.000 ισλαμιστές της al-Nusra έχουν αναπτυχθεί νοτιοδυτικά του Χαλεπίου ενώ 1.500 ισλαμιστές έχουν αναπτυχθεί βόρεια της πόλης" ανέφερε ο Sergei Rudskoy.
"Είναι γνωστό ότι οι τρομοκράτες της al-Nusra ετοιμάζουν μεγάλη επίθεση για να "κόψουν" τον δρόμο που συνδέει το Χαλέπι με την Δαμασκό" είπε ο Sergei Rudskoy.
"Οι τρομοκράτες συνεχίζουν να επιτίθενται στα περίχωρα του Χαλεπίου στις περιοχές Sheikh Maqsoud και al-Zagra" είπε ο Rudskoy.
"Αν αυτές οι επιθέσεις πετύχουν τα βόρεια τμήματα της Συρίας θα αποκλειστούν και πάλι. Γι αυτό όλες οι δράσεις του συριακού Στρατού και της Ρωσικής Αεροπορίας στοχεύουν στο να ακυρώσουν τα σχέδια τους. Δεν σχεδιάζουμε να σαρώσουμε το Χαλέπι" ανέφερε ο στρατηγός αλλά παρόλα αυτά οι ενδείξεις μιλούν για το ακριβώς αντίθετο...
"Παρά την πρόοδο στην εφαρμογή της εκεχειρίας, η ροή οπλισμού και ισλαμιστών που ενισχύουν την al-Nusra συνεχίζεται κατά μήκος των τουρκοσυριακών συνόρων συμπεριλαμβανομένων των περιοχών που ελέγχουν οι ομάδες που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ" τόνισε.
"Ζητήσαμε από τις ΗΠΑ να περιορίσουν τους ισλαμιστές γύρω από το Χαλέπι".
Ταυτόχρονα στην περιοχή καταφτάνει μεγάλο κομβόι ενισχύσεων αποτελούμενο από Ιρακινούς παραστρατιωτικούς και Ρώσους πεζοναύτες που ξεκίνησαν από την Λαττάκεια ως μέρος της εκστρατευτικής δύναμης κάτω από την διοίκηση των Ιρανών Φρουρών.
Χαρακτηριστικό του αναβρασμού ολόκληρης της περιοχής είναι ότι ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από την βόρεια Συρία έπληξαν θέσεις στην τουρκική πόλη Kilis τραυματίζοντας τουλάχιστον τέσσερις πολίτες.
Το τουρκικό πυροβολικό απάντησε κτυπώντας θέσεις στην Βόρεια Συρία.


 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.