Αποσπάσματα του ντοκιμαντέρ «Ας βγάλουμε λεφτά» που έπαιξαν στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ (video)


Πάρτε μια γεύση από το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ «Ας βγάλουμε λεφτά» παρακολουθώντας ορισμένα αποσπάσματα, κάποια από τα οποία προβλήθηκαν στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ.


Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την πορεία των χρημάτων μας, μέσα στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, ενώ ο σκηνοθέτης του προσπαθεί να εντοπίσει τι κρύβεται πίσω από το πολύχρωμο σκηνικό που έχουν στήσει οι τράπεζες και οι ασφαλιστικές εταιρείες.


Τι σχέση έχει η σύνταξή μας με τη ραγδαία άνοδο του μεσιτικού τομέα στην Iσπανία; Δε χρειάζεται να αγοράσουμε σπίτι εκεί για να μας αφορά. Με το που θα ανοίξουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό γινόμαστε μέρος της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής αγοράς, είτε το θέλουμε είτε όχι.
Περιττό να αναφερθούν περισσότερα. Άλλωστε τα παρακάτω αποσπάσματα παραθέτουν την πραγματικότητα, με τρόπο που δεν μπορούν μερικές «αράδες» να περιγράψουν.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


πηγη
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.