Προσφυγικό και Γεωπολιτική ρευστότητα


Η Ελλάδα και η κυβέρνηση της δεν μπορεί να μένει απλά προσκολλημένη στην ανθρωπιστική διάσταση του προσφυγικού την ώρα που η Ε.Ε. χωρίς πολιτική για το θέμα αλλάζει άρδην στάση ιδίως μετά τα εκλογικά αποτελέσματα στη Γερμανία την Κυριακή, δηλώνει μιλώντας στο Ράδιο 9.84 ο αναλυτής θεμάτων Ασφάλειας και Γεωπολιτικής συντονιστής στο Liberal.gr Κωνσταντίνος Λουκόπουλος .Όπως είπε δεν μπορεί με την αρωγή της Ελλάδας η Τουρκία να εμφανίζεται ως λύση του προσφυγικού , ενώ είναι οργανικό μέρος ενός προβλήματος που το χρησιμοποιεί για την αναθεωρητική της πολιτική στο Αιγαίο.


Κανονικά ο ρόλος της Τουρκίας και στη Συρία αλλά και στις προσφυγικές ροές θα έπρεπε να έχει υποδειχθεί από την Ελλάδα μέχρι και στο Συμβούλιο Ασφαλείας.
Παράλληλα ανέλυσε γιατί το χτύπημα στη Άγκυρα ο Ερντογάν θα το χρησιμοποιήσει για περισσότερα παζάρια με τους Ευρωπαίους που στο προσφυγικό του έχουν παραδοθεί απόλυτα , αρκεί να μην έχουν το θέμα στην «αυλή» τους, ενώ παρουσίασε γιατί κατά την γνώμη του η ανακοίνωση Πούτιν για αποχώρηση Ρωσικών δυνάμεων από τη Συρία εξυπηρετεί και τις κινήσεις των ΗΠΑ προς τη Συριακή αντιπολίτευση για διευθέτηση της κρίσης.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


πηγη
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.