Ευρωπαϊκή κατάντια - Η Γερμανία αποσύρει από τις αγορές λουκάνικα και μπέικον για να μην θιγούν οι λαθρομετανάστες!

ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Η ΕΥΡΩΠΗ - ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Την πολιτιστική κα θρησκευτική αλλοίωση της Ευρώπης επιβάλλουν και ανέχονται οι ευρωπαϊκές και έτσι στην Γερμανία προωθούνται εξωφρενικές αποφάσεις όπως η αποβολή του χοιρινού λουκάνικου και του μπέικον (που αποτελούν σήμα κατατεθέν της γερμανικής γαστριμαργίας) από καντίνες, παιδικούς σταθμούς και σχολεία προκειμένου να μην προσβάλουν τα αισθήματα των νεοεισερχόμενων μουσουλμάνων στην χώρα!


Μπορεί η Γερμανία να φημίζεται για τα λουκάνικα της, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα καταστήματα αποφασίζουν να τα βγάλουν από τα μενού τους και ο λόγος είναι οι λαθρομετανάστες.
Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, όλο και περισσότερες καντίνες, παιδικοί σταθμοί και σχολεία σταματούν να προσφέρουν χοιρινά λουκάνικα και μπέικον προκειμένου να μην προσβάλουν τα αισθήματα των νεοεισερχόμενων μουσουλμάνων στην χώρα.
Το θέμα έχει προκαλέσει ένταση στη Γερμανία με τα μέλη του κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ να προσπαθούν τώρα να κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν στα μενού το χοιρινό, επιμένοντας (και έχουν δίκιο) ότι αποτελεί κομμάτι της γερμανικής κουλτούρας.
Ο εκπρόσωπος του CDU, Ντάνιελ Γκιντχέρ, ισχυρίζεται ότι τα προϊόντα από χοιρινό έχουν εξαφανιστεί από τα σχολεία, τα νηπιαγωγεία και από καντίνες σε όλη την χώρα.
«Η προστασία των μειονοτήτων, ακόμη και για θρησκευτικούς λόγους, δεν πρέπει να σημαίνει ότι η πλειοψηφία περιορίζεται στο να παίρνει ελεύθερα τις αποφασίσεις της», είπε, σημειώνοντας πως «ανοχή σημαίνει επίσης την εκτίμηση άλλων πολιτισμών των τροφίμων και του τρόπου ζωής τους».
Όμως αυτό είναι μονο η αρχή: Από την Γερμανία η "μόδα" αυτή θα περάσει και εδώ μέσω των γνωστών "προοδευτικών" καναλιών  και θα ζητηθεί η κατάργηση του χωριάτικου λουκάνικου!
Μετά θα ζητηθεί η κατάργηση κι άλλων πραγμάτων που "ενοχλούν" τους μουσουλμάνους λάθρο-πρόσφυγες: Όπως ο Σταυρός στην ελληνική Σημαία, οι ελληνικές ορθόδοξες θρησκευτικές εορτές που αποτελούν και κρατικές εορτές όπως το Πάσχα, τα Χριστούγεννα, ο Δεκαπενταύγουστος, ο Ευαγγελισμός.
Θα ζητηθεί και η κατάργηση των εθνικών εορτών όπως της 25ης Μαρτίου που εορτάζεται η Εθνεγερσία κατά των Οθωμανών σουνιτών Τούρκων, θα ζητηθεί να αλλάξουν ένδυση οι γυναίκες μας, ή τα ονόματά μας (με διασταλτική ερμηνεία και αυτά προσβλητικά θα γίνουν όπως το Χρήστος και το Χριστίνα) και στο τέλος θα έχουμε γίνει όλοι Γιουσούφ, Αχμέτ και Αλί χωρίς να το έχουμε καταλάβει, ενώ θα ζητηθεί από την εγχώρια μόδα να προωθηθούν οι... κελεμπίες.
Άλλωστε ο τρόπος ζωής μας λόγω του πόσο ισχυρός είναι ως αφομοιωματικό εργαλείο, αποτελεί την μόνη πιθανότητα που έχει το Έθνος να καταφέρει να "απορροφήσει" εάν δεν αλλάξει κάτι, τα εκατομμύρια ξένων πού έχουν εισρεύσει (παράνομα στην συντριπτική πλειοψηφία) στην χώρα εδώ και δεκαετίες.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.