ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Πούτιν σε πλήρη συνεννόηση με ΗΠΑ και ΕΕ βάζει στον τοίχο τον Ερντογάν – τι κρύβεται πισω από την ανακοινωση για αποσυρση από την Συρία


Σε πλήρη συμφωνία με τις ΗΠΑ (διαμεσολαβητής ο Κέρι) με την ΕΕ αλλά και με τον Έλληνα πρωθυπουργό είναι η ανακοίνωση Πούτιν περί απόσυρσης των ρωσικών στρατευμάτων από την Συρία. 


Μία κίνηση που φαίνεται να γίνεται εν όψει των ειρηνευτικών συνομιλιών για την Συρία, όμως ο απώτερος στόχος είναι να βρεθεί ο Ερντογάν χωρίς κανένα διαπραγματευτικό όπλο στην σύνοδο με την ΕΕ.


Την ίδια στιγμή που ο Κέρι θα πιέσει την «αντιπολίτευση» στην Συρία να υπογράψει την ειρηνευτική διαδικασία τώρα που «έπεισε» την Ρωσία να αποσυρθεί, την ίδια ακριβώς στιγμή ο Ερντογάν θα βρεθεί σε διπλωματική τανάλια τόσο για την εμπλοκή του στην Συρία αλλά κυρίως στην διάσκεψη για το προσφυγικό. Όπου θα έχει πλέον απέναντι του όχι μόνον την ΕΕ που υποτίθεται ότι αποτελεί στόχο της Τουρκίας να γινει μέλος της, αλλά και την εμπλοκή του ΝΑΤΟ, του οποίου η Τουρκία είναι ήδη μέλος.
Τυχόν αντίδραση του Ερντογάν, τον αφήνει μόνο του. Στις ραγδαίες εξελίξεις που έρχονται.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.